Mellandags rean

Foto, Mode, Skönhet

Var ni, precis som jag, ute på mellandags rean och trängdes med en massa folk i butikerna? Samma visa varje år, haha, men det gäller att passa på. Kanske att man hittar något man bara måste ha!
Dock tyckte jag inte denna mellandags rean hade så mycket att erbjuda, mest skit. Var det samma sak för er, eller var det bara i det köpcentrum där jag var? Annars brukar jag hittar hur mycket som helst under just mellandagarna, men nu fick jag leta för att ens hitta något som duger i krig... Jaja, bara bra för plånboken!

Dock hittade jag lite på rean, och lite som inte var på rean.

En concealer. Inte på rean, såklart. Men något jag varit på jakt efter ett tag. När man inte hinner med skönhetssömnen, ni vet...

Ett nytt armbågsskydd och gymhandskar. Inte heller på rean. Dock ett stort behov! Mitt armbågsskydd börjar ge med sig, sitter inte åt längre, så det var helt klart dags för ett nytt. Och ett par gumhandskar från CASALL, älskar deras grejer! Efter första armpasset på gymmet hade jag blåsor på händerna, haha, inte kul. Så dessa kommer helt klart rädda mina händer. Och hur snyggt är det inte med leopardmönster på dessa?

Träningskläder från SOC. På rean, wihoo! Just träningskläder kan ibland kosta så himla mycket, riktigt överpris många gånger om du frågar mig. Så att jag hittade dessa snygga på rean var ju riktiga kap!
Och jag älskar SOC, har byxor från dem sedan tidtagare och de är så sjukt sköna.
Denna gång blev det ett par mörkgröna byxor, kände att det var dags för en annan färg på träningsbyxor. Har ju bara svarta. Samt ett grått, och fräscht, linne. Egentligen inget jag behövde men kände att jag var värd en uppdatering i min träningsgarderob.

Till sist en svart blus med nakna axlar. Inte heller på rean, men dock inte dyr - kap! Som jag skrev förut älskar jag nakna axlar, remember? Därför satt ju denna som en smäck på mig. Älskar den.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229