Lördagkvällen

Fest, Foto, Livsstil

Hallå bloggen!

Igår, lördag, spenderade jag tillsammans med en riktigt bra vän på O'learys medan resten av Dalarna var i Falun på GGS. Det var riktigt mysigt att gå ut och äta mat, bara prata och absolut inte fundera på något viktigt. Liksom bara få koppla av för en kväll. Och eftersom jag är ett riktigt fan av deras goda hamburgare så beställde jag självklart  en sådan. Dock hann jag inte ta en bild på maten. För när vi väl fått in maten slängde jag bokstavligen över hamburgaren, var så hungrig, haha. Dock tror jag ni sett hamburgare förut så den bilden är inte så nödvändig, eller hur? 
Höjdpunkten var dock när jag spillde ut mitt vin på mitt sällskap. Hur pinsamt? Och jag förstår att ni nu tror att jag var så berusad, men nej bara allmänt klumpig haha. Men det är såna stunder som skapar minnen, haha.
Så när vi väl beställde en drink såg jag till att hålla i den stadigt, vilket jag gjorde och det gick bra. En riktigt god drink med passionsfrukt, så den skulle jag absolut inte spilla bort eftersom jag älskar den frukten!
Kvällen var alltså helt underbar. Bra på alla sätt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229