Livet klättrar

Livsstil, Foto, Fest

Först och främst har jag nytt jobb! Jag fick ju jobbet jag ville ha. Heltid, måndag till fredag. Inget helgjobb nu mer! Förvisso är det en liten bit att pendla eftersom jobbet ligger i Stockholm. Men äntligen kan jag känna den där underbara känslan alla pratar om, att man längtar till jobbet. Trodde inte var möjligt. Men tydligen. Det är ett kul jobb och tiden flyger fram. Och det bästa, och viktigaste, kollegorna är suveräna.

Min ptsd behandling hos psykologen går framåt och det känns riktigt bra. Till och med psykologen tycker jag gör bra ifrån mig. Kanske att jag inom snar framtid kan sköta stor del av behandlingen på egen hand. Men är lite osäker på om jag verkligen kommer få det gjort då.. vi får helt enkelt se. Men i det stora hela går det bättre och bättre, småsteg i taget.

Eftersom min vardag för inte så länge sedan var helt upp och ner har mina vanliga rutiner kommit lite i andra hand. Synd nog. Men nu börjar allting lugna ner sig och jag har tillslut lyckats komma tillbaka till gymmet och träningen. Gissa om det är tungt, men samtidigt en stor lättnad. Också att se att kroppsformen börjar komma tillbaka är otroligt skönt.

Bilder från mitt kameraalbum 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229