Life update helt enkelt

Livsstil, Videoblogg, Psykisk ohälsa

Hej på er!

Detta inlägg kommer vara 100% ärligt och 100% om mitt life just nu och de dagarna som gått.

Killen och jag har om bara någon dag varit tillsammans i 1 månad, dock har vi bott ihop i nästan 2 månader. Vad vill jag komma med detta? Jo, självklart är det underbart att vakna upp bredvid honom varje dag, och jag älskar att ha han i mitt liv. Jag tror dock att både jag och killen behöver några dagar ifrån varandra för att sakna varandra, verkligen uppskatta varandra och helt enkelt vänja oss vid tanken på att vi bor ihop och kommer fortsätta gör det en lång framtid!
Det låter kanske deprimerande men det är ett stort steg att flytta ihop, det är mycket som ska passa båda och vi har faktiskt lyckats över min förväntan. Men några dagar att sakna varandra tror jag inte skadar.

Något tråkigare är att mitt mående som inte verkar vilja jobba med mig. Jag och killen försöker tillsammans varje dag jobba på det och få in en rutin, en vardag som fungerar. Men också jobba mot min ångest, att möta den och att tillsammans komma fram till bra lösningar som kan underlätta vardagen. Och tror inte att det är fören idag som vi faktiskt fick till en hel dag som var toppen utan ångest och bajs...
Men själva tanken på att mitt mående fortfarande biter mig i rumpan och förstör mina dagar, det är inte en rolig tanke.

Och mitt i denna röra och ångest har jag tagit tag i Youtube igen, så otroligt kul haha! Varför har jag inte varit mer aktiv där under åren? Visst det tar lång tid att redigera, men resultatet blir ju alltid så bra och kan verkligen klappa sig på axeln för ett fantastiskt arbete.
Och ännu roligare blir det när ni också uppskattar det, kommer med förslag och följer mig och vår vardag. På tal om Youtube, ska jag efter detta inlägg sätta mig och redigera videon från kriget jag var med på.

Och förutom det har jag sedan nyår varit arbetslöst. Alltså levt som en hemmafru, på killens pengar och bara jobbat med bloggen och Youtube. Vilken dröm va? Kan tänka mig leva så, absolut. Dock blir det ju inte mycket till lyxliv på enbart en lön så jag ska nu ta och söka mina drömmar och tjäna pengar på det jag älskar att jobba med.

Gillar

Kommentarer

kariinalvaa
kariinalvaa,
Alltså, du är så jävla grym. Kärlek till dig hörru! ❤️nouw.com/kariinalvaa
karinholen
karinholen,

Åh tack bästa du, behövde verkligen höra de orden! Kram och kärlek till dig <3

nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229