Life update

Livsstil, Om mig

Hejsan hallå!

Tänkte bara säga hej! Det var ett tag sedan och vad passar inte bättre än en life update då? Bästa tillfället, right. Så vi kör

- klättrat på karriärstegen på jobbet. Det är väl det mest aktuella. Mycket snack om det på jobbet, mycket nytt att lära mig, mycket mer ansvar. Men alltså jag gillar det och det passar mig! Sedan att löneförhöjning kommer på köpet är inte helt illa.

- gymmet går inte alls, egentligen. Så jag har börjat gå på gymmets egna pass istället. Har jag bokat mig, måste jag ju gå. Och sedan behöver jag inte tänka utan bara följa och svettas igenom passet. Riktigt bra pass!

- när vi ändå pratar om träning osv har jag gått ner i vikt och kroppen har fått tillbaka de fina formerna. Precis som jag vill. Och detta trots att jag inte tränat regelbundet. Kosten gör nästan allt jobb, kom ihåg det!

- fixar mina naglar ibland. Och nu har jag också bestämt mg för att göra något åt mitt hår. Håret mår ju inte så bra av att bleka, men det är svårt att ta steget eftersom jag haft denna hårfärg i flera flera år!

- var på en hemmafest med Majsan en helg. Riktigt kul faktiskt. Men så mycket mer festande har det inte blivit för min del. Inte alls lika värt att dricka sig packad längre.

- och sist men inte minst har jag äntligen anmält mig till en danstermin pole dance som börjar nu på söndag! Alltså yes!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229