Kvällen började i Stockholm men slutade akut i Uppsala...

Foto, Fest, Psykisk ohälsa

Skrev ju tidigare idag på min Instagram att jag skulle lägga ut en inlägg angående helgens utgång, och framförallt utgångens oplanerad uppbrott.

Lördagen började väldigt bra. Som jag skrev blev det ju väldigt stressat. Jag och Josefine stod och sminkade oss i mjukiskläder 30 minuter innan bussen skulle gå, haha.. Men vi hann i tid och sminket blev bra. Vi kom efter ett bra tag hem till Emma. Supertrevligt att träffa alla brudar efter så lång tid! Vi drog igång festen i stort sätt så fort vi kommit innanför dörren. Skålade med skumpa, åt gott snacks, drack gott, skrattade massor, spelade drickspel och snackade massa tjejsnack som sig bör.
Kvällen fortsatte in mot stan. Vi gick ett bra tag (kändes som vi sprang) innan vi kom fram till en klubb där vi självklart inte fick komma in. Efter den långa vandringen och så får vi inte komma in för att det är fullt, typiskt. Men som tur var behövde vi inte stå utanför länge, ett sällskap lämnade klubben ganska snart och vi sprang in. Bokstavligen. Jag sprang inte bara in i klubben utan också i ett tjockt moln av depression. Metaforiskt talat.

All glädje sögs ur mig, jag fattade inte vad jag gjorde där och jag visst framförallt inte vad jag skulle ta mig till. Det jag visste var att jag absolut inte skulle lämna tjejerna, några sprang ju iväg på toa, några efter ett bord, någon till baren osv.. Jag höll ihop med tjejerna till baren och hängde där helt lost. När vi väl satt oss vid ett bort fick jag frågan jag visste att jag inte kunde besvara: "Hur är det Karin?" Fick inte fram ord, men tårarna strömmade ut.
En ångestattack. Som jag inte haft på väldigt länge. Men självklart fick jag det då. Jag ringde killen som var hemma i Uppsala och sa att jag ville hem, han lovade att möta upp mig och Emma följde med mig till pendeln. Det var verkligen den längst resan hem... Men det var riktigt skönt att komma hem trots att kvällen inte alls slutade som jag hoppats.

Gillar

Kommentarer

Idamida
Idamida,
karinholen
karinholen,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229