Jag har blivit hackad...

Livsstil, Tips

För några timmar sedan fick jag väldigt skumma sms från Maja. Jag inser då att jag blivit hackad.. Det började med att Emma blev hackad, som sedan ledde till att jag blev hackad och sist Majsan. Hur sjukt är inte detta? Man är verkligen så sårbar med inloggningsuppgifter och sociala medier.
"Emma" skriver att hon behöver hjälp med att få kontakt med en kille som blocket henne och "Emma" vill nu säga förlåt. Samma historia får Majsan höra från "mig".
När vi alla 3 insåg vad som hänt fick vi panik. Att inte veta vad personen gjort med mina sociala medier, i mitt namn, det är läskigt!! Som tur var skedde inget dramatiskt eller farligt. Personen hade enbart skrivit till Majsan i mitt namn, vilket i sig inte är bra, men det var inget mer allvarligt än så.
Och det är lätt att vara klok i efterhand. Men just situationen, när allt händer tänker man inte som man borde. Vi vet väl alla tre att vi inte bryr oss om någon kille blockat oss, vi går vidare med våra liv och det är killen som begår en förlust med att blockera oss. Och vi är så pass bra vänner att vi vet om det är någon av oss tre som har något osagt med en kille, vilket ingen av oss har. Men som sagt just i situationen tänker man inte så...
Vi hade tur i oturen, det hade kunnat varit värre.
Men till er; var försiktiga med era uppgifter och ta sekretessen på allvar!

Det var enbart min Snapchat som blev hackat, inget annat. För att förtydliga! Men allt är åtgärdat nu och back to normal.

Gillar

Kommentarer

Issakarlsson
Issakarlsson,
Men nej Gud va tråkigt!nouw.com/issakarlsson
karinholen
karinholen,
Det är verkligen så läskigt! Att inte ha någon kontroll.. Men tack och lov är allt fixat nu. nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229