Hur var bh:n?

Innehåller affiliate-länkarFoto, Mode

God morgon!

Så skönt med fredag, och att vara ledig gör det hela lite bättre. Jag ska om en liten stund börja sminka mig och sedan bege mig ner på stan för att plugga lite inför kommande tenta.

Men först tänkte jag skriva om bh:n jag fick hem igår. The perfect sculpt bra, ni vet. Och jag måste säga att det blivit en favorit hos mig. Gillar snöringen så jag själv kan bestämma hur mycket jag vill dra åt eller inte. Speciellt i mitt fall då jag inte har så stora bröst, och alltså inte får "naturlig" pushup. Förvisso spelar inte det någon roll till vardags, är nöjd med mina bröst. Men ibland, som när man ska gå ut, kan det vara snyggt att forma brösten.
Förutom det är klistret riktigt starkt. Det är skitbra, för det värsta är ju när klistret är dåligt och bh:n åker av under kvällen, inte okej. Men detta klister är så stark att jag jämt fastnar med fingrarna när jag ska sätta på den haha..

Denna bh får helt klart + av mig. Fick precis det jag beställde. Och är du intresserad av att köpa den har jag lagt in adlinks på båda bilderna, så det är bara att klicka på någon av dem. Bh:n finns i svart och beige.

Gillar

Kommentarer

Andrea
Andrea,
Vilken storlek tog du på bh:n? Tänkte köpa en och det känns svårt att veta vilken storlek man ska beställa 😊
karinholen
karinholen,
Det är ju bara kupan som spelar roll just när du köper denna. Och jag gick ner en kupstorlek och köpte A eftersom jag inte har stora bröst men också för att jag vill att bh:n syns så lite som möjligt under alla klädesplagg 😊 så gå efter den kupstorlek du har nouw.com/karinholen
Rebecca
Rebecca ,
Hur betalde du? Vågar man betala med kort? Är sidan säker?
karinholen
karinholen,
Jag kommer inte exakt ihåg, men troligt att jag betalade med kort ja. Jag tycker sidan är säker. Är precis som du väldigt osäker när sidan inte är svensk och man inte hört talas om den innan, men ja den är säker. Visst, allt kan hända men det kan det med alla internetsidor oavsett land. nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229