Hur ni får en underbar höst!

Livsstil, Foto, Inspiration

Nouw, bloggportalen jag bloggar hos, har dragit i gång en hösttävling. Tyvärr är jag inte med och tävlar, men vad hindrar det mig från att ändå anta utmaningarna? Nej, menar det. Det är ju bara att köra, och det första uppdraget är att berätta mina knep för att få en underbar höst! Ta fram anteckningsboken och låt er bli inspirerade.

Köpa stora och sköna tröjor.
Varma framförallt, för det är väl ingen som gillar att frysa? Handla hem snygga tröjor som du alltså kan tänka dig att ha bland folk. Finns ju hur mycket snyggt därute, och massvis av olika modeller och färgen! Kombinationerna är oändliga.

Dricka te.
Något som hör hösten till, eller hur? Vet inte men just under hösten dricker jag som mest te under året. Det är som att man äter lussebullar vid jul, varför egentligen? Men te, som sagt. Prova nya smaker, köpa nytt, kanske att du hört om ett gott te som du än inte provat. Jag kan även toppa mitt te med honung (också bra för halsen såhär i förkylningstider) och ibland en droppe eller två citronsaft för att få det lite fräschare.

Njuta av naturen och vädret.
Kanske inte låter så underbart när man läser det här. Men ärligt, något jag älskar är att gå ut under hösten på en promenad med kameran runt halsen och fullt påklädd med varma och sköna kläder. Det behöver inte alls vara en lång promenad eller snabbt tempo, bara att man går ut och faktiskt tittar på naturen, omgivningen, löven, fotar lite. Kanske har sällskap med sig eller en pod i öronen.
Även perfekt väder för promenader. Inte för kallt, utan det är den där fräscha kylan.

Fota.
Det är värt att säga igen. Gå ut och fota! Antingen naturen eller dig själv, eller både och! Det blir inte bättre bilder än med hösten i bakgrunden, så är det bara. Alla färger, alla snygga höstkollektioner som man bara måste köpa och ha på sig. Ja ni fattar vad jag menar. Ta en kvart under jobbet eller när ni är lediga och fota det första bästa ni ser. Som jag gjorde förra året när jag skulle fota åt en kompis. Självklart blev han tvingad att fota mig efteråt!

Gillar

Kommentarer

J
J,
Fota är ett jättebra tips, tycker det har varit riktigt vackra färger i höst också! Och te är alltid gott, oavsett årstid. 😉 Halsdukar i olika färger är lite uppiggande också! Skrev t.o.m. en låt om hösten en gång, en av mina första...Och gjorde en musikvideo till den, när jag gick omkring i de vackra färgerna. 😉
karinholen
karinholen,
Nej men gud va spännande! 😊 va kul att du delar mina tips. Fina halsdukar är så underbartnouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229