Hur jag tränar skuldror

Träning, Tips, Foto

KOMMENTAR: Hur tränar du skuldror?

SVAR: Jag gör som med den andra kommentaren och svarar i ett inlägg eftersom det underlättar för mig och er. Jag visar fyra bra övningar även denna gång, fyra övningar som jag själv brukar köra och som tar riktigt bra. Det är jättekul att ni frågar!
Glöm inte att dricka mycket vatten, äta efteråt och stretcha!

Bild 1: Ligg på en boll (som på bilden) eller på en bänk/liknande, på mage. Gör simtag med armarna, håll dom raka och i någorlunda höjd med huvudet. Vill du inte göra simtag kan du bara ha armarna rakt ut från kroppen (som ett "flygplan") sedan lyfter du armarna från marken och upp till huvudet. Med eller utan vikter, börja dock utan vikter eller väldigt lätta vikter!

Bild 2: Som bilden visar. Kom ihåg att börja med lätta vikter, är det för lätt ökar du på några kilo.

Bild 3: Du gör som bilden visar. Denna gjorde jag igår och det tog ganska bra, inte heller så ansträngande. Känn efter med vikterna.

Bild 4: Liknande maskiner finns oftast på gym. Annars tar du ett gummiband och sätter bakom något stabilt och drar armarna intill dig, som bilden fast utan maskin då. Har du varken gummiband eller tillgång till gym tar du ett par vikter och dra till kroppen, se dock till att hålla armarna i rätt läge

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229