Helgens äventyr

Livsstil, Fest

Helgen startade ju som ni vet med aw och White party. Himla svårt att hitta något vitt, letade längst in i garderoben och hittade tillslut en vit blus som jag inte använt på år. Till en början gick det bra att sig till awn, men precis 2 km från lagret gick vi vilse och visste inte hur vi skulle hitta ut ur den stora staden. Till slut kom vi i alla fall fram och festen kunde börja.
Kvällen slutade dock inte efter awn, nej den fortsatte till sent in på natten. Jag landade inte hemma fören 3. Himla lång kväll, kanske lite för lång men men... Kvällen var riktigt bra i alla fall. Härligaste kollegorna har jag.

Gårdagen var verkligen oplanerad. Amanda kom förbi med en dunk vin. Hur trevligt som helst. Josh var med oss en stund innan han gick och la sig, stackarn var helt slut. Men jag och Amanda fortsatte kvällen. Efter någon timme gick vi ut på stan utan någon speciell plan. Men jösses va lyckat det blev!
Jag lärde känna en tjej vid baren. Hon började snacka med mig och nu är vi bästa vänner. Haha nja men nästan. Gud, tjejer är så grymma! Sedan gick vi vidare och dansade lite innan jag tog sista bussen hem och landade hemma 3 även denna kväll haha.
Det var alltså två otroligt bra kvällar helgen bjöd på. Och nu bär det av mot jobbet.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229