Helgen osv...

Livsstil, Foto

Nej men hallå där!

Gissa vem som kommit tillbaka från det döda? Alltså nästan bokstavligen. Har legat sjuk sedan i söndags med feber och hela den skiten... Därför blev det ingen dans för mig i söndags, måste alltså vänta ytterligare en vecka! Känns så jäkla segt.
Inte heller har jag tagit mig till jobbet. Det är knappt så jag tagit mig upp ur sängen, men vore det inte för min fina pojkvän hade jag inte mått bättre idag, och inte heller varit redo för arbete.
Som tur var klarade jag mig igenom helgen utan större problem. Eftersom vi fick finbesök av min far och hans särbo. Lördagkvällen spenderade vi på en mycket mysig och trevlig restaurang. En italiensk, så otroligt gott. Självklart blev det pasta för min del, och det var inga snabbmakaroner där inte! Sedan blev en tidig hemgång för familjen Holen-och-Söderblom. Vi har lagt partyhatten på hyllan rätt så mycket nu på sistone.

Helgen var som sagt hur bra som helst! Synd bara att förkylningen drog i en växel i söndags och gjorde mig sängliggandes. Men nu är det nya tag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229