Helgen kommer slå alla rekord!

Livsstil, Inspiration, Fest

Fredag 

Först en sväng förbi gymmet och bygga ryggmuskler. Efter det ska jag handla lite inför helgen och senare blir det några timmar arbete innan jag tar helg!
När arbetsdagen är slut ska jag göra mig i ordning för en tjejkväll tillsammans med min danselev. Ni vet när man blir bästa vänner med sina elever, det är ju lätt hänt haha. Skämt åsido, men det är kvällens planer. Vi ska ses hemma hos henne och njuta ute på balkongen. Hur underbar start på helgen?

Lördag

Ingen sovmorgon här inte, nej nej. Upp tidigt för att tvätta och dona hemma... En never ending story. Efter det får jag förhoppningsvis in ett gympass, men vi får se hur pigg jag är efter tjejkvällen och tvätten. Hur som helst blir det en ganska lugn dag innan jag framåt eftermiddagen rör mig mot Stockholm och grillkväll med fantastiska vänner. Elisabeth har ju träffat ny pojke, så ska bli kul att träffa honom och hans vänner. Jag tar även med mig gemensamma vänner till min kille, till Stockholm. Det kommer minst sagt bli en bra kväll!

Söndag

Dagen efter två dagar med festligheter och dagen innan arbetsresa. Alltså kommer dagen bli otroligt lugn och bestå av en hel del packning. Förhoppningsvis är jag inte helt slutkörd efter helgen att jag kanske får något vettigt gjort haha.. Men jag tror faktiskt ärligt talat att det inte kommer vara några problem. Är ju inte direkt supa-fester jag ska på, utan bara härligt umgänge.

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Låter som en bra helg! 😊 nouw.com/tessbjork
karinholen
karinholen,
Tror verkligen den kommer bli toppen😄nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229