Helgen böjd på mycket!

Livsstil, Fest, Skönhet

Hejsan hejsan!

Jag tänker att nu när det är måndag passar väl en uppdatering om helgen som bäst. Man vill ju inte riktigt inse att helgen är slut och en hel vecka ligger framför. Och min helg har ändå bjudit på smått och gott så vill verkligen dela med mig!

Till att börja med så gjorde jag det som varit otänkbart i 8 år (!). Jag färgade mitt hår. 8 år som blond, hejdå på en timme liksom. Nej det är galet. Känner fortfarande inte igen mig själv när jag springer förbi en spegel. Kan inte heller riktigt förstå att jag vågade! Jag var ju helt emot att färga mitt hår i annan färg än blont så otroligt länge!
Det blev i alla fall ombre med mörkare hårbotten och silvrigt hår. En helomvändning. Jag är otroligt nöjd och tack för att det finns duktiga frisörer på denna planet. Det var hon som faktiskt fick mig att ens överväga att färga håret, då är man en duktig frisör!

Senare på kvällen drog jag till jobbet för after work, drickspel och roliga kollegor. Sjukt kul! Drog efter det vidare hem till Uppsala och fortsatte utgång här tillsammans med en kollega samt kompisar jag träffade på plats. Riktigt lyckad kväll. Kom dock hem närmare 6 på morgonen, haha...

Gillar

Kommentarer

hannalundqviist
hannalundqviist,
Åh håret blev såååå fint!🙌🏼❤️nouw.com/hannalundqviist
karinholen
karinholen,
Åh tack så mycket! Glad jag blir 😃 <3 nouw.com/karinholen
tessbjork
tessbjork,
Så fint det blev! 😊nouw.com/tessbjork
karinholen
karinholen,
Tack så mycket! 😃nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229