Här hittar ni mig på sociala medier

Livsstil, Om mig

Instagram

Jag uppdaterar ständigt min Instagram, skulle säga att det mer och mer blir ett måste i mitt liv. Älskar verkligen Instagram och hänger där flera gånger under ett dygn. Är inte heller den där tråka personen som inte följer folk bara för att det ska se bra ut på profilen, jag följer gärna andra, folk jag känner och inte, just för att det är intressant. Vem älskar inte bilder? Vältränade killar? Inspirerande bilder? Jag menar: denna app är så bra.
(PSST: vill ni ha en direkt länk till min Instagram finns det längst ner på bloggen)

Snapchat

Okej, visst kan vi alla bara erkänna att denna app är livet? Vem skriver ens sms längre? Det är här man pratar med folk, här man lära känna nya människor, och här man håller kontakten med folk. Min Snapchat är öppen för alla (vore ju förvisso konstigt att ta upp den på bloggen annars? men i alla fall).

Youtube

Kanske inte en socialmedia på det sättet, men ändå en profil där ni hittar mig och mina tokigheter. Är tyvärr väldigt dålig på att uppdatera här.. fokus ligger på bloggen, vilket jag också tycker är snäppet roligare. Men ibland händer det att det trillar in en å annan video här. Antingen dans eller relaterad till blogg.

Gillar

Kommentarer

hannalundqviist
hannalundqviist,
håller med dig när det kommer till instagram och snapchat 😃nouw.com/hannalundqviist
karinholen
karinholen,
Men eller hur? 😄 det är verkligen så haha nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229