Halloweenkryssningen 2018

Livsstil, Foto, Fest

Hallå och god dag!

Vilken kryssning. Vi hann med fest, blod, svett, tårar, panikattacker, alkohol i hela hytten, kyssar, kärlek, bråk, Riga, taxfree, migrän och allt som hör festen till. Komplett kryssning, kan man säga. Right? Nej, skämt åsido, om det är något jag kan gör ogjort så är det allt tjafs och kaos som jag deltog i... Men det som är gjort är gjort, så därför väljer jag att fokusera på de bra delarna. Överlag hade vi en riktigt bra och rolig kryssning! Och så kul att vi var fler.
Och för att inte det här inlägget ska bli så långt, tänkte jag kortfattat beskriva vad som hänt under kryssningen. Bilder kommer ni däremot inte se er mätta på, det har jag en hel del av. Dessutom säger en bild mer än 1000 ord....

Fredagen 

- Först jobb. Sedan iväg till pendeln där jag mötte upp killen, svågern och deras kompis. Fortsatte resan hela vägen in till hytten.

- Packade upp, bytte om, sminkade oss. Gjorde i ordning vår hytt för förfest. Tog fram alkoholen, spelade musik och öppnade dörren för våra vänner.

- Förfestade. Några sprang till taxfreen fram och tillbaka. '

- Dansgolvet, och resten av båten. Vi sprang runt lite här och var, vet inte exakt vad vi gjorde.

- Mötte kamerateamet från förra årets kryssning, och som dessutom filmade musikvideon jag var med i tidigare i år.

- Festade, festade. Jag bröt ihop ett bra tag, tyvärr.. Och sedan gick jag väl och la mig, tror jag? Väldigt oklart.

Lördagen 

- Hann väl inte mer än lägga oss så var det dags för frukost, eller fyllekäk om man hellre vill kalla det så... 'Gott och behövligt i alla fall

- Vilade en sväng. Gjorde oss i ordning. Städade hytten, vilket tog bra mycket längre tid än 10 minuter.. Tillslut kom vi i alla fall av båten och gick i land i Riga. Så otroligt skönt med friskt luft och att röra på sig. Precis vad min bakfylla behövde.

- Vi hade inga direkta planer i Riga. Men gruppen delade upp sig i två. Vårt gäng strosade mest bara runt, kollade läget, åt mat, gick på ölprovning, handlade lite osv. Lugnt bara.

- Sedan tillbaka till båten. Jag sov några timmar för att bli av med huvudvärken. Samtidigt som mina hyttkompisar satt och förare bredvid. Hur jag lyckades somna är en bra fråga, men sov gjorde jag.

- Sminkning, ombyte, taxfreen och fest igen. Förfest i vår hytt och allt var som det skulle. Lite segare stämning denna förfest dock, så det slutade med att alla förade lite hur och var de ville.

- Fotografering. Sedan dansgolvet.

- Någonstans här bröt ett kaos ut! Fullständig kaos, usch, och för mycket alkohol för situationen. Sedan sängen.

Mer bilder kommer i fler inlägg, va inte oroliga!! Och dessutom kommer en vlogg inom obestämd tid. Den kan jag lova är detaljerad och rolig. Så ni har mycket kul att se fram emot!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229