Halloweenkryssningen 2017

Fest, Foto, Videoblogg

Hej igen!

Äntligen hemma i Uppsala igen efter en sjukt grym halloweenkryssning. Årets halloweenkryssning slog alla rekord, jösses va det var bra. Och tvådagars var inga problem, precis vad som behövdes, bara 23h kryssning hade inte räckt. Och som förra året, filmade jag hela kryssningen så en fet video kommer så fort jag redigerat den! Den vill ni inte missa, detta år bjuder vi på mer än förra. Ni får vara med på vårt tjejsnack i hytten medan vi förar, och där finns inga gränser haha...
Men åter till detta inlägg.

Dag 1, torsdagen
Vi gick ombord vi 15-16. Började direkt duscha och sminka oss. Vid 17 började vi dricka, väldigt tidigt, och alltså speglade det hela kvällen. För oss som hade jobbat under dagen och alltså gått upp 5 blev kvällen trött och tidig. Redan vid 24 la vi oss, haha? Men helt ärligt kändes det som vi redan hunnit med det vi ville med kvällen så det var okej.
Första kvällen var jag alltså en fånge. Blev sjukt nöjd med min outfit och min sminkning var verkligen perfekt. Kvällen började med att vi förade i hytten med mycket tjejsnack, sedan lite dans på dansgolven, och självklart karaoke. Jag och Emelie hade redan förra året velat sjunga men blev nekade (??) så i år tog vi scenen med storm och körde järnet.

Dag 2, fredagen
Började med en super god frukost. Sedan gick vi i land i Riga och kollade igenom stan. Måste passa på när man är där. Det blev en mysig höstpromenad som var riktigt behövlig. Vi besökte en mataffären innan vi gick på båten igen. Så förutom alkohol och chips köpte vi mackor och godis. Haha vilken middag.

Så väl på båten igen sov vi några timmar för att ladda batterierna till dag 2. Sedan blev det sminkning och drinkar igen. Denna kväll körde jag på en favorit i repris och var dramaqueen. Denna kväll hängde vi till stor del med pressfotograferna på båten, så gissa om vi blev med på en del bilder och filmer haha. Vi hängde en sväng i deras hytt, dansade massor, drack goda drinkar, umgicks och hade det helt enkelt riktig kul.

Gillar

Kommentarer

hannalundqviist
hannalundqviist,
åh låter verkligen som att du har haft det suuuuuper härligt! 🥂😃 nouw.com/hannalundqviist
karinholen
karinholen,
Det har jag verkligen haft! Verkligen behövligt 😃😃 nouw.com/karinholen
J
J,
Ni va för underbara ^^
karinholen
karinholen,
Haha tack så mycket 😉 nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229