Gissa vem som ska till London om mindre än 1 månad?

Foto, Inspiration

Det är helt sjukt va tiden går fort. Det är faktiskt bara 1 månad kvar tills jag och bästa vän far till London en hel vecka. Tycker inte alls det känns som att det var 6 månader sedan vi planerade och bokade allting. Men det ska verkligen bli så otroligt skönt att åka bort en sväng, se världen och framförallt upptäcka den tillsammans med min barndomsvän! Jag tror ni själva förstår vilken underbar känsla det är.
Dock var jag fram tills förra veckan väldigt tveksam på om jag ens skulle åka... Var nära på att avboka allt. Just pågrund av att jag inte kände att jag hade alla de pengar jag behövde för att kunna leva en vecka och spendera pengar på det jag vill i ett av världens dyraste länder. Nu har jag dock ett sjukt välbetalt jobb så jag känner absolut inte stress över det, kommer kunna spendera pengar hur som.
Och just nu ser jag bara fram emot att åka iväg. Jag och Michelle som ska åka har varit vänner i 14 år så det är verkligen speciellt att åka med henne. Och det ska bli otroligt kul att se allt London har att erbjuda. Exempelvis ligger ju världens största NYX butik i London, självklart ett måste att gå dit. Jag älskar NYX.

4 bilder från min senaste Englandsresa som jag gjorde själv för några år sedan när jag åkte iväg 3 veckor på språkresa.

Gillar

Kommentarer

Idamida
Idamida,
åh så kul!😬😃😀👏🏻🙌🏻🎉önskar dig då en toppenresa såhär lite på förhand!😘nouw.com/idamida
karinholen
karinholen,
Tack så mycket!😍😍hinner säkert blogg en hel del om detta innan vi ens far🙈men tack 😘❤nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229