Gårdagens fynd

Foto, Mode

Ett par träningsshort som jag faktiskt var på jakt efter. Främst till Pole Dance:n men även till sommaren, då det troligen kommer bli ganska varmt att träna i långa byxor. Super sköna, jag älskar dem, skulle kunna gå runt i dem dygnet runt. Däremot är de lite tunna för min smak, alltså tyget, men ser verkligen alla konturer så tydligt. Exempelvis mina trosor.. inte alls ett plus. Dock överväger det positiva, så jag gillar dem.

En väldigt enkel grå tröja. Ibland är det de enkla detaljerna som gör helheten. Och jag älskar när det är enkelt men ändå snyggt. Superbra tröja, passar till det mesta. Har faktiskt en liknande redan fast vit, haha varför prova nytt när man har ett vinnande koncept?

En tuff tröja jag bara föll för när jag såg den. Skulle även passa sjukt bra på dansgolvet, det var troligen dansaren i mig som fick mig att köpa denna haha. Skämt åsido, men jag kunde liksom inte slita mig från den när jag såg den. Som jag skrev ovan gillar när det är lite enkelt, och denna tröja tillsammans med en passade kofta eller jacka, tuffa skor och outfiten är klar.

Denna tröja föll jag också för, av samma anledning som tröjan ovan. Också en tröja som skulle passa bra på dansgolvet, dock kommer ingen av dessa tröja hamnar där än på ett tag.
Att jag köper längre tröjor, som denna, händer aldrig. Förutom nu då. Däremot gillar jag att den gå upp lite på höften, det var nog därför den gick hem. Hade den varit sådär lång runt hela hade jag aldrig köpt den! Lång tröjor, eller jackor för den delen också, får mig att se så kort ut haha. Har redan korta ben och att därför täcka benen med en tröja, eller jacka, gör inte den saken bättre.
För övrigt en tröja som lätt går att matcha till en bra jacka och snygga skor.

Och sist men inte minst en bomberjacka. Något jag inte alls var på jakt efter. Eller egentligen, har länge känt att det varit dags för en ny jacka till våren, och en bomberjacka känns som min grej. Jag råkade faktiskt bara springa på denna i en butik och fick för mig att prova bara för att. Dumt, för när jag väl provat den kunde jag inte låta bli att köpa. Jag borde verkligen sluta prova kläder "bara för att" haha...

Gillar

Kommentarer

Instagram @karinholen

Instagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholen