Första arbetsveckan

Livsstil, Om mig, Inspiration

Hallå där ...

Nu är jag alltså hemma efter min första arbetsvecka som säljare. Trodde ju aldrig i hela mitt liv att jag skulle jobba som säljare, mest för att jag hittills varit för feg och inte alls trott att jag skulle klara av det. Men under de senaste månaderna har jag blivit så extremt sugen på att prova nya yrken. Har ju provat på djursjukvård (ofc) och äldreboende, främst. Har ju provat andra yrken också med dessa två absolut främst. Och djursjukvård kommer jag aldrig släppa, det är min grej, det ska jag jobba med! Men tills dess var det dags med något annat.
Och att dessutom jobba som säljare för välgörenhet, hur bra? Älskar det. Det är en grymt stor utmaning för mig, men jag behöver utmaningar i mitt liv för att komma någonstans. Behöver få något att jobba med. Men trots utmaningen, ett alldeles nytt yrke och en hetsig och fullspäckad vecka har jag lyckats bra. Väldigt bra.
Det ska verkligen bli kul och se vad det här kan leda till...

Så alltså gjorde vi sista dagen idag. Arbetade några timmar utan vidare resultat, blir ju så ibland. Men ska ta igen det i helgen är tanken och då ska det verkligen gå bättre. På hemvägen blev det också ett obligatoriskt matstopp. Och varför inte en välkänd och omtalad hamburgerrestaurang. Hur gott som helst! Om ni inte provat jordnötssmör på hamburgare tidigare så rekommenderar jag det starkt. Sedan en sväng till i bilen hem till Uppsala. Äntligen hemma. Och äntligen tillbaka till bloggen, datorn, samarbeten och ordentligt blogg- och instagramarbete framför mig. Sjukt taggad, missa inte allt spännande som kommer!

Gillar

Kommentarer

Idamida
Idamida,
Härligt! 😃nouw.com/idamida
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229