Favoriter från Instagram

Foto, Livsstil

1// En riktigt motiverande bild, och jag är så stolt över mig själv. Till vänster är jag förra sommaren, mådde inte bra där och la därför av med alla träning, även dansen som jag älskar så djupt. Till höger är några månader efter flytten till Uppsala. Jag mådde bättre, men framförallt hade jag tagit tag i träningen och mitt liv. Gick ner i vikt och blev bekväm i min kropp igen.
2// Min fräscha tonfisksallad på en riktigt mysig uteservering helgen Johanna var här. Det var en bra helg och en sjukt god sallad!
3// En vanlig dag på gymmet haha.

4// Också helgen Johanna var här och min outfit för kvällen. Enkel men wow så bra det blev.
5// Från en fotografering här hemma. Många har tyckt till om denna bild, men det var också därför jag gjorde den fotograferingen: det är 2017, vi tjejer ska inte skämmas för våra kroppar, vi är grymma och får visa lika mycket som killar - får killar, får tjejer.
6// En bra morgon, med kaffe i handen. Är allmänt glad, som ni kan se.

7// Från Emmas 20års fest, och här håller jag i min välkommsdrink, champagne såklart. Riktigt fin fest, goa tjejer och bra stämning.
8// 28/7-16, ett datum jag aldrig kommer glömma. Min första tatuering, ett hjärta. På min och Majas semester i Stockholm, en torsdagkväll. Jag var verkligen så nervös innan, fick kalla fötter och hela biten haha, men nu är jag så nöjd.
9// En bild på en body jag köpte för ett tag sedan, älskar den. Framförallt ryggen som är så snygg och kaxig.

Följ mig på Instagram 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229