En till down-period

Om mig

För några månader sedan tog jag beslutet att vara mer personligt och öppen på bloggen. Ett beslut jag inte ångrar. Jag tycker det är viktigt att prata om hur man mår, inte bara om psykisk ohälsa trots att det är ett viktigt ämne att åtminstone känna till. Men att kunna säga "idag är inte min dag" eller "idag är jag verkligen så trött och tom på energi" det är viktigt.
Jag har den senaste tiden haft flera sådana dagar efter varandra. Min energi är lägre än vanligt och det gör att bloggen halkar efter. Hela livet halkar efter. Jag uppdaterar inte lika ofta som jag brukar, men jag har ändå så pass mycket energi och vilja till att blogga, är inte helt down. Tack och lov. Jag behöver en stor energiboost och sedan är jag 110% back on track!
Tror att förkylningen kan vara en bov i det hela. Eftersom jag är sjuk har jag också valt att ta det lugnt med träningen för jag vet att det inte är bra att träna sjuk, det kan göra allt så mycket värre. Däremot vet jag att mitt mående tar stryk på grund av det. Det är trots allt träningen som är det enda stabila i mitt liv, så träningen har sjuk stor betydelse.
Knepig situation, men jag har ändå under årens gång lärt mig vad som får mig på bra humör, utan träningen. Vad som helt enkelt inte får mig att stupa helt.

Gillar

Kommentarer

annahss
annahss,
karinholen
karinholen,
abilify
abilify,
krammar i massor <3 så sjukt starknouw.com/abilify
karinholen
karinholen,
Tack, kramar💕💕nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229