En lista

Livsstil, Om mig

- Jag fyller år om 4 dagar (?). Va? Är det redan min födelsedag? Var är snön, ser ut som september utanför. Snön är något jag förknippar med min födelsedag, så därav har jag inte riktigt tagit in att jag snart varit med i 21 jordsnurr.

- Fyller alltså år på lördag. Då har jag dörren öppen för mina nära och kära. Har själv inte bestämt mig för om det blir lugnt fika eller megafest. Så just nu planerar jag för en blandning. Jag själv har ju tagit ett litet avstånd från alkoholen, så för min del blir det inte många droppar. Men samtidigt vill jag ju verkligen festa och dansa på denna dag.

- Jag har nu bestämt mig för att börja jobba kvällar. Enbart. För att hinna med mer om dagarna, som jag berättat förut.

- Nästa helg, alltså den 14e till den 16e, kommer mamma hit. Vi har ju fått en liten tradition att mamma kommer hem till mig i december, innan jul, och umgås, städar och pyntar och allt däremellan. Men denna gång har jag ordning på städningen och pyntet är redan uppe. Därför ska vi spendera helgen med stora mängder glögg och julmarknad på Skansen. Hur mysigt som helst!

- Skulle verkligen vilja klippa mig innan min födelsedag. Fräscha upp mig lite. Saknar mitt korta hår, det ser så elegant ut.

- Något helt annat, såg en dansfilm igår och jösses va inspirerad och taggad jag blev! Jag satt och log genom hela filmen, måste sett väldigt roligt ut haha. Men det var verkligen kärlek rakt igenom. Jag saknar dansen mer än något annat. Måste hitta tillbaka till dansen, och alltså mig själv.

Gillar

Kommentarer

Idamida
Idamida,
Älskar också dansfilmer! 😃 Vad var det för ngn ? nouw.com/idamida
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229