Dieten gav resultat!

Träning, Kost

Alltså det trodde jag ärligt talat inte att den skulle göra. I alla fall inte så snabbt och inte så mycket som den faktiskt gjort.

Jag fick ju hem ett provpaket i slutet av förra veckan och startade ju dieten redan på fredagen. Trodde som sagt inte att det skulle ge resultat fören om 2-3 dagar. Men redan under samma dag gav den resultat! Superfränt.
Psykiskt hjälpte den på direkten. Jag höll fokus, hade bra koncentrationsförmåga, blev inte trött och slut när magen skrek efter mat. Det var nämligen så att för magen tog det 2 dagar innan den vande sig med mängden mat jag stoppade i mig. Men det var också då som resultatet blev som tydligast. Magen skrek efter mat men huvudet var fortfarande on top. Ni vet ju att man lätt blir trött och slö när man är hungrig, men det var alltså inte fallet! Helt otroligt.
Vitaminrikt, proteinrikt, näringsrikt - vad mer kan man önska?

Så självklart har jag beställt hem ett månadspaket, så jag kan börja på riktigt. Otroligt spännande, speciellt att prova nya och fräscha smaker. Är ni intresserade, kontakt mig som kan jag kontakta min handläggare åt er. Det är verkligen värt det.

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
karinholen
karinholen,
Men tack du söta!nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229