Det här är jag!

Livsstil, Dans, Träning

Ny läsare här? För att du ska lära känna mig bättre finns här en liten presentation över vem jag är!

Jag är en glad och positiv tjej som föddes i Dalarna en kall decemberdag 1997. Är född och uppvuxen i Mora, men flyttade för drygt 3 år sedan till Rättvik till mitt egna place. Och just nu bor jag själv i en fin och mysig etta. Jag flyttade till Rättvik pågrund av studier, min dröm är att bli veterinär, att jobba för djurs välmående.

Det som jag verkligen brinner för är dansen! Har dansat i 16 år, och utvecklas varje dag. För mig finns det inget bättre. Just nu dansar jag avancerad Ragga, medelsvår Ragga, magdans, hiphop, lap dance och stripe dance. Som sagt; jag får inte nog av dansen!

Mina föräldrar skiljde sig när jag var omkring 6 år, och sedan dess har jag bott något vecka där och någon där, ni vet hur det är. Men just nu bor jag enbart hemma på helgerna eftersom jag bor i Rättvik annars. Inga syskon finns i min familj, jag är det enda barnet. Dock har jag fått två nya familjer, på mammas och pappas sida.

Jag har konstant alltid lite för mycket energi, alltid finns det något danssteg att träna extra på, eller något annat spännande att göra, som att gå till gymmet eller träna hemma tillexempel. Jag älskar att träna, och det har gett många resultat på kort tid, vilket ger mer motivation. Så jag spenderat flera dagar i veckan åt att träna. Även kosten spelar in här.

Jag älska mode. Och att inte veta vad man ska ha på sig på morgonen är en riktigt irriterande situation. Eftersom jag är en dansare i blodet är det bland annat den stilen som tilltalar mig och som jag personligen tycker förklarar mycket om vem jag är som person. Dock älskar jag blusar, hunters och en mer elegant stil.

Shoppa är något jag älskar. Men vem gör inte? Tyvärr kanske det blir lite för mycket under en för kort tid ibland.

Att fota tycker jag är väldigt kul. Att både stå framför och bakom kameran. Och jag tycker det är viktigt att ha fina och välgjorda bilder när man driver en blogg. Därför fotar jag med en Nikon D5100

Vet inte om jag har så mycket mer att tillägga. Hoppas du fått en tydligare bild av vem jag är. Och hoppas du kommit för att stanna

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229