Det är en kaxig en

Foto, Mode, Samarbeten

Ja, alltså tröjan. Bryter lite mot de oskrivna reglerna med hål och grejer. Men hur tufft är det inte att de sitter just vid armbågarna? Tycker det är sjukt fränt, varför har ingen tänkt på det tidigare.
Detta är alltså den andra tröjan som jag fick hem från chiquelle.se och även denna gång har ni 15% rabatt med koden HEYSPRING15
Det är klart ni ska ta del av den och shoppa in lite nytt och fräsch till garderoben. Kanske denna tuffa men enkla tröja?

Och just nu gör jag verkligen 100 saker samtidigt för att hinna med allt. Haha det är förvisso inget nytt... Äter, bloggar, försöker få i mig all den mängd vatten som kroppen behöver efter passet på gymmet. Kollar över klippen so far, och börjar smått strukturera dem. Och sist men inte minst håller jag på att välja ut kvällens outfit. Jag och killen ska nämligen iväg om en stund och fira in våren tillsammmans med gemensamma vänner. Dricka gott, njuta av värme och bekantskap i en mysig park. Hur underbart? Det är ju det man längtat efter hela långa vintern.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229