Dags att avslöja några hemligheter

Livsstil, Om mig

Ni vet ju att jag älskar dessa typer av inlägg. Men vem gör inte, egentligen, om vi alla är ärliga? Om inte för att det är spännande och intressant så för att det blir mycket mer personligt.

Min tatuerings betydelse
Något många undrar är faktiskt tanken bakom min tatuering på handen, det lilla hjärtat. Finns det en betydelse? Ohja, det lilla hjärtat har extremt stor betydelse. Under hjärtat, tvärtigenom, är det ett gammalt ärr. Ärret kommer från en händelse jag helst vill glömma. Och det är även den händelsen som är grunden till min psykiska ohälsa. Hjärtat symboliserar alltså att jag gått vidare och kämpat mig uppåt. Jag har kommit långt och jag är otroligt stark och bra.
Ärret finns kvar, kommer alltid göra, så även minnerna. Men hjärtat kommer också alltid finnas kvar som en ständig påminnelse om hur stark jag är!

Tankar om hur min höst kommer se ut, om det är kört
Jag vet inte riktigt hur min höst kommer se ut. För som det ser ut just nu kommer jag inte bli godkänd i kursen vi avlutar nu till sommaren. Hur det kommer påverka min sommar eller höstterminen vet jag än inte, men det är verkligen lite skrämmande. Det värsta är att jag jobbat så hårt och lagt till riktigt med krut med kursen för att göra allt så bra, men jag snubblar likförbannat på mållinjen...

Stora möjligheter
Den senaste tiden har stora möjligheter i stort sätt regnat över mig, som privat person, men även som bloggerska. Det är väldigt kul att det går bra på alla sätt och det är intressant att nosa på andra möjligheter för att se hur det kan leda till ytterligare framsteg.

Gillar

Kommentarer

elsablomquist
elsablomquist,
Du äger min älskade Karin. Kärlek i massor till dig <3nouw.com/elsablomquist
karinholen
karinholen,
Du är så bäst älskade vän! ❤ nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229