Att pierca tungan, alla detaljer

Om mig

Okej, nu har jag haft min piercing ett tag och det har läkt sedan ett tag sedan. Tack och lov läker munnen snabbt. Men detta inlägg hade jag tänkt skriva om allt kring det som rör tungpiercing, både innan, under och efter.

För mig blev denna piercing ganska spontan. Fast ändå inte. Hade ju länge tänkt på denna. Men det gick väldig snabbt från att jag väl bestämt mig till att den väl satt där. Började starkt fundera på piercingen under helgen och redan på måndagen efter ringde jag för att boka tid och den eftermiddagen hade jag fått tid. Så det gick riktigt snabbt, lite spontant sådär.

Var sjukt nervös innan, alltså det var extremt! Flera timmar innan haha. Vet egentligen inte varför, visste nog inte vad som väntade mig att jag skrämde upp mig själv just för att jag inte hade någon koll.
Men det gick som alltid, snabbt. Och att pierca mig gjorde faktiskt inte ont, mest obehagligt. Liksom något som går igenom tungan, men nej det gjorde inte ont.

Det var bara ovant att ha två kulor på var sida tungan, samt en lång läkpiercing. Det nämnde jag ju tidigare, att läkpiercingen var verkligen i vägen, det var så skönt att få byta den efter 3 veckor.

Och hur gick det att äta? Haha, jo det är klart att det var lite knepigt eftersom tungan var både svullen och gjorde ont. Så första dagen fick jag leva på soppa och gröt haha, inte så lyxigt haha. Men ska man vara fin får man lida pin... Men redan efter någon dag kunde jag börja äta vanlig mat igen, dock inte något extremt svårtuggat. Och det var lite knepigt att äta utan att använda tungan för mycket och att inte tugga på piercingen av misstag. Något som gjorde sjukt ont såklart haha. 

Men överlag, ja jag är nöjd med piercingen och det känns naket utan.

Gillar

Kommentarer

J
J,
Så det har läkt ihop nu så du kan ha den riktiga? Vad kul! 😊 Och det är väl kul att göra spontana grejer ibland också! 😉 Du borde besöka Stockholm Ink Bash någon gång om du har vägarna förbi huvudstaden i augusti, de gör ofta piercingar där med. 😊
karinholen
karinholen,
Ja det känns verkligen skönt att den är läkt och framförallt att jag bytt piercing, haha den förda var verkligen så lång 😉 Ja okej, tack för tipset. Får kolla på det. nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229