Att alltid fortsätta kämpa trots motgång

Även inom arbetet... 

Något jag har märkt under den korta tid jag varit anställd som säljare är att man inte har råd med dåliga dagar!
Och då förstår ni ju själva hur det är att jobba som säljare med psykisk ohälsa och miljoner tankar i huvudet. Det är en utmaning, ibland värre och ibland hanterlig. Senast igår hade jag en sådan dag, eller rättare sagt den senaste arbetsveckan har varit tung. Mycket tankar och mycket som snurrat, mer än vanligt och också mycket nytt. Sjukt tungt att jobba dessa dagar, men det går! Och det är det som är så viktigt. När jag lyckas med något under arbetstid, trots en dålig dag, känner jag mig mer än nöjd, Det förstår ni ju. När alla förutsättningar är emot dig men du ändå lyckas leverera, då är man grym!

Igår gick det faktiskt helt okej, jag levererade trots att det var tungt. Men jag tog mig också tiden att känna efter, ta det lugnt, ta pauser. Kopplade av en sväng och lyssnade på skön musik eller pratade en stund med pojkvännen. Fungerade faktiskt bättre än förväntat, gav mig ny energi till att fortsätta. Och det är sjukt viktigt. Att våga kämpa trots att det är jobbigt. Att våga hitta sin grej som funderar under en arbetsdag.
När jag inte pratade med pojkvännen ringde jag upp min kollega, och också bästa vän, pratade av mig och skrattade tillsammans åt vår roliga misstag och peppade varandra att fortsätta. Underbart att jobba med min bästa vän, ännu en sommar, och att alltid ha någon att prata med som både psykisk ohälsa och arbetet.

Och samtidigt är det viktigt att komma ihåg alla de gånger man stöter på trevliga människor. De som klappar en på axeln och verkligen berömmer vilket fantastiskt arbete vi gör. Det är en obeskrivlig känsla. Också de som bjuder in en, låter oss sitta ner och prata med dem, bjuder oss på fika eller godis, som faktiskt en riktigt trevlig och mysig kund gjorde igår. Så trots motgångar är mitt arbete faktiskt riktigt trevligt och uppskattat!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229