Äntligen var det min tur!!

Fest, Foto, Inspiration

Uppdateringen på bloggen har stått still under studentveckan, jag vet. Men som ni kanske förstår har schemat för den veckan varit full från morgon till sen kväll. Uppdatering om det kommer

Den bästa dagen var ändå i fredags.
Den 10 juni 2016 är ett datum jag aldrig kommer glömma, för det var dagen då jag tog studenten och nu börjar ett helt nytt kapitel i mitt liv!

Dagen började 6:30 vid långbryggan i Rättvik för champagne-frukost med klassen. Jag och Gabriele delade på hennes stora flaska, blev nästan 1 liter var, haha. Vi var lagom dragna när vi kom till skolan för ännu en frukost.

Som sagt frukost nummer 2 ägde rum på skolan, där skolan bjöd på saft (alkoholfri alltså haha) och mackor. Det var riktigt gott med tanke på att jag vid det laget inte ätit något.
Efter det gick vi till klassrummet. Skrev namn i allas mässor, delade ut "klassens-tallrikar". Gissa vad jag fick? Klassens blondi, haha, vet absolut inte vad de menat med de. Vi fick även våra betyg och hann snacka lite skit innan det var dags för studentfoto ute, vilket var svinkallt!
Efter det lite glass med alla som går NBNA på skolan. Sedan kyrkan och lunch på det.

Efter lunchen hör det till traditionerna att alla studenter vandrar ner i ett paradtåg till kommunhuset där familj och vänner väntar.
Vi hade dock lite dötid efter lunchen så vi satte oss på skolan och spelade ett drickspel. Återigen hann jag bli lagom dragen till det var dags att vandra ner mot byn. Tur var nog ändå det med tanke på att det började regna på vägen ner..

Vid kommunhuset var det tal hit och dit som stod på schemat. Vi studenter stod fortfarande kvar i paradtåget, så jag hörde alltså inte ett enda tal, haha.
Därefter går alla studenter fram, klassvis, och genomför en sång/tal/dikt/whatever. Vi hade en sång, ingen hörde va vi sjöng, men det var kul och den var fett bra, det lovar jag! När detta var klart var det bara att springa till sin familj, krama om dem, snacka lite skit, ta en massa foton och byta skor för att sedan bege sig till studentflaket.

Efter några varv i Rättvik var det kramar och avsked som gällde. Därefter hem på min egna mottagning, äta mat, ha det trevligt och bara fira. Jag fick väldigt mycket fina och användbara presenter som jag tackar innerligt för! B.la en kaffebryggare, vilket jag verkligen behöver när jag flyttar efter sommaren. Samt pengar till kommande studiemedel. Självklart även andra mycket fina och användbara presenter!
Kvällen bjöd på fest 

JAG ÄR OERHÖRT STOLT ÖVER MIG SJÄLV SOM LYCKADES TA MIG HELA VÄGEN HIT! DET HAR INTE VARIT LÄTT, OCH JAG HAR KÄMPAT SOM ETT DJUR. JAG FÖRTJÄNAR VERKLIGEN DENNA STUDENT!
TACK ALLA SOM VAR MED OCH FIRADE DEN BÄSTA DAGEN I MITT LIV

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229