A I R

Foto, Livsstil

Det blev en ny Macdator.
Jag var väldigt nöjd med den Mac jag hade tidigare (alltså innan den gick sönder vill säga), så det var ett ganska enkelt val när vi kollade på ny dator. Dock tog det många timmar och funderingar fram och tillbaka innan det fick bli en MacBook Air.
Jag gillar som sagt Mac som dator och sedan att Air är så pass lätt och smidig gjorde valet ganska självklart. Jag tar ju med min dator i stort sätt över allt, så att den är lätt och smidig är ett krav från min sida. Datorn jag hade innan var väldigt osmidig och tung att släpa på. 3kg dator är ingen höjdare...

Gillar

Kommentarer

karinholen
karinholen,
Oj, bra fråga. Jag hade ju en pc förut men det var ett tag sen. Alltså själva dator och program är det ju lite skillnad på, mellan pc och mac, visst är det så. Men ska man bara ha datorn som jag har den: till att blogga, redigera bilder, redigera filmer, skriva uppsatser, kolla Netflix och allmänt surfa runt på internet är det egentligen ingen skillnad på dator. Båda sakerna går att göra på både pc och mac, ofc. Men jag tycker Mac är mycket smidigare, snyggare, men framförallt enklare att jobba med. Tycker pc är väldigt ologiskt och krångligt, i vissa fall.
Sedan älskar jag tangenterna på mac datorer, haha, otroligt sköna.
Vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig men jag tycker helt klart att mac är bättre än pc, på alla sätt.
Ett tips är ju att prova någons mac dator, om du känner någon som har en, om du är väldigt osäker på att byta. Annars kan jag nästan garantera dig att du inte kommer ångra dig.
Har du specifika behov som du måste ha datorn till skulle jag rekommendera att du prata med någon riktigt kunnig om datorer innan du bestämmer dig för att byta.
Lycka till 😊
nouw.com/karinholen
saramoller
saramoller,
Hur är mac jämfört med pc? 😊 jag har aldrig vågat byta, haha!nouw.com/saramoller
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229