4e året i rad och så kul

Foto, Fest, Videoblogg

Fredagen 

Jag vaknade, duschade, sminkade mig och for sedan hem till Amanda en stund innan vi tillsammans åkte in mot Stockholm för att möta upp tjejerna.
Därefter anlände vi svettiga och ofräscha till hytten efter en ofantligt lång sprong march. Varför ska det vara så långt till båten från land? Är inte det väldigt onödigt? Hur som helst, tillslut kom vi fram och då var det svettigt. Vi alla klädde av oss, packade upp och började göra oss i ordning för kvällen.
Efter någon timme var vi tillslut färdiga och festen kunde börja. Vi förade tillsammans med några vänner till Emma som också var där. Det var dricklekar, alkohol, musik, dans, nattklubb, shots, barhäng, osv osv... Innan Karin stupade för kvällen.
Jag började ju dricka redan vid 13 haha så efter midnatt var jag redo och klar för sängen, så att säga.

Lördagen

Tidig start på dagen och slitna var vi allihopa. Men trots det åt vi en underbart efterlängtad frukostbuffé innan vi åter gick till hytten för att sova. Vi sov en timme, eller två, innan vi gick i land i Riga. Vandrade runt där, fick motion och frisk luft. Tillslut fick vi även i oss lite mat. Vilket från min sida blev en inte god soppa...
Men men jag fick en efterrätt och sedan var jag faktiskt ganska nöjd. Vi svängde in på en matbutik innan vi gick ombord igen. Köpte med oss sprit, "middag" och snacks. Som sig bör.

Väl ombord sov vi någon timme till innan vi började göra oss i ordning för kvällens fest. Vi varvade alltså med smink, ombyte, alkohol, middag och snacks tills vi var klara för festen. Även denna kväll förade vi hos Emmas kompis innan utgången till dansgolvet. Vi festade, drack, dansade. Ja ni vet allt det där som hör till, innan tjejerna stupade. Ombytta roller denna kväll.

Det kommer självklart en vlogg från hela helgen, och förhoppningsvis även pressbilder! Så ni har mycket spännande att se fram emot.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229