3 saker killar gör på tinder!

Om mig, Tycker till

Som singel och tinderella har jag stött på en del saker flera killar gör på appen. Alltså de dyker upp hela tiden. Jag förstår inte, men det är ju lite kul. Så därför tänkte jag att jag skulle dela med mig av tre saker jag ofta märker på tinder.

1. Killar har ett extremt dåligt försök till skämt om Corona. Att vi borde sitta i karantän tillsammans eller liknande. Snälla var lite personlig. Jag sveper direkt vänster när jag ser en sådan beskrivning, jag blir ju knäpp. Så ofta som den dyker upp. Det räcker.


2. Väldigt ofta som de har en bild tillsammans med tjej. Och vem är den bruden? Din tjej? Ditt ex? Din syster? Kompis? Jag måste säga att jag blir extremt fundersam varför man lägger ut en sådan bild på tinder. Och jag blir faktiskt väldigt fundersam vad det är för typ av kille som jag tittar på. Kan ju vara allt ifrån en kille som umgås med tjejer, är riktigt skön och respekterar tjejer. Men det kan också vara rena motsatsen! Oklart killar. Skärpning


3. Något som jag upptäckt är att samma bilder dyker upp på flera olika profiler! Hahah va? Ursäkta? Först heter du Max, sedan Axel och sen Simon. Samma bilder, samma bio men olika namn. Varför? För att öka sina chanser att få matchningar eller är det andra som snott samma bild? Ja det är extremt oklart. Blir ingen match med dig kan jag säga.

Gillar

Kommentarer

Instagram @karinholen

Instagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholen