Header

Artilleriet - vilken jäkla GULDGRUVA den butiken är! Helt omöjligt att inte hitta något där. Här ovan ser ni några av mina favoriter, men som sagt, jag skulle kunna shoppa upp en månadslön eller två på bara ett besök...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har ni doftat på Byredos julkollektion? Jag är smått tokig i doftljus och en stor favorit är ljusen från Byredo. (Hello Safran - Holiday Collection 2014!) Dock väldigt svårt att beställa hem utan att veta HUR de doftar, då de kan dofta väldigt MYCKET. I år heter dofterna i julkollektionen Rose Water, Incense och Altar, och kommer i behållare av rött glas. Så fina! Ni kan läsa mer om dofterna här.

Likes

Comments

Ok hörrni, det har hänt grejer sen sist vi hördes. Har dock varit totalt avslagen sen vi kom hem från semestern. Så som man kan bli när man kommer hem till ett kallt, mörkt Sverige efter två veckor i värme och sol. Men, åter till the vacay… Vi hade två fantastiska veckor med morgonpromenader, sol, bad, värme, god mat, goda drinkar och fint sällskap. Höjdpunkten på det hela? Niklas FRIADE till mig! Kan knappt ta in det än! Efter en dag vid poolen gick vi upp på takterassen på hotellet. Vi hade bestämt redan på morgonen att vi skulle kolla på solnedgången och dricka Champagne, fira vår 1-årsdag lite i efterskott. Så, jag gick upp på terassen och haffade en solsäng (tänk loungestil, inte pressa-i-solen-solsäng) medan Niklas gick ner och köpte bubbel. När han kommer upp beter han sig lite konstigt. Han är alltid coollugn i vanliga fall, så jag tänkte faktiskt på att han betedde sig lite… nervöst. Inte så konstigt. I alla fall, där och då, i den varma kvällen i solnedgången gick han ner på knä och friade! Min framtida man. En total överraskning och jag har aldrig varit lyckligare!

Likes

Comments

Bilder: Pinterest

Hello ännu en grå oktoberdag! Fick tvinga mig ut på en promenad efter lunch. Svårt när vädret är som det är. Gick och tänkte på att om bara ett par dagar går jag PW på en strand. I SOL och VÄRME! Så, det är inte direkt synd om mig. Nu ska jag ta tag i packningen. Dags att rota fram svala sommarklänningar!

Likes

Comments

Kör en extremt nyttig och hälsosam period just nu (t.o.m. lördag då SEMESTERN börjar, yey!), och det enda jag kan tänka på är allt jag inte "får" äta. Hittade dessa bilder som togs för nästan exakt ett år sen, när jag och min sambo var på Burger & Lobster i Stockholm. Herreguuud, vilken mat! Tips tips! En resa till Stockholm ska bokas PRONTO. Man måste alltid ha något att se fram emot!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Lampa Co Bunkered / Sittpuff House Doctor / Spegel Byondesign / Vas Bloomingville / Kuddfodral Åhléns / Kruka Byondesign

Åhléns har fått in massor av fina höstnyheter på inredningsfronten. Jag är SÅ sugen på att göra om, köpa nytt, inreda allt från scratch, MEN, det får vänta tills vi hittar ett hus. Och den jakten kan pågå ett tag... utbudet är minst sagt skralt.

Likes

Comments

Jaha, vart ska man börja när man haft ett lååångt blogguppehåll? Äh, vi kör bara! Tiden har sprungit iväg sen sist. September bokstavligen försvann! Den här veckan får mer än gärna susa förbi den också, för på söndag drar vi till varmare breddgrader. Ska bli så jäkla härligt att lämna det nu kalla Sverige för två veckor i värmen!

Likes

Comments

Även om sommaren inte är över än (kämpa augusti!), så känns det ändå att hösten börjar smyga sig på. Semestern är slut, man kommer sakta men säkert tillbaka till sina rutiner, och ja, vardagen är ett faktum. Jag tänker NYSTART! Nystart både privat och jobbmässigt. Ska enbart jobba med mitt företag på heltid i två månader framåt. Så spännande och kul! Hur känner ni? Jobbångest? Eller skönt att vara tillbaka?

Likes

Comments