Header

Jag vet att jag bloggar riktigt jävla kasst, men har helt enkelt inget vettigt att säga.
Är så jäkla sur hela tiden och hatar på folk, och tänker inte sitta och whina på bloggen över alla människor utan istället tänker jag ta tag i det så jag själv kan gå vidare.
Såååå ingen bloggning förens Emilia mår bättre, är mindre förkrossad och har slutat hata så mycket på allt.
Over and out


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är så över 2016 nu, snälla nya år, KOM!
Usch, 2016 har verkligen varit bland de värsta i mitt liv. SÅ mycket som hänt i år. Satt faktiskt och tänkte göra en årsresume, men insåg att nästan varje månad innehöll något dåligt.
I år har jag fått se mina vänners "true colours" så att säga. Många av dem finns inte längre kvar i mitt liv *puh*.
Jag har blivit av med den häst jag haft, och älskat, mer än mycket annat på denna planet. Jag har blivit huggen i ryggen, fått ta skit ifrån vuxna människor för saker som jag knappt ens varit inblandad i. Jag har fått ta bort kisse, haft poliser stormandes i vår förra lägenhet. Känt mig ständigt hotad, hotad till livet.
Nej usch och fy på 2016. I år har jag fått stå ut med mer skit än vad en människa ska behöva göra på en hel livstid.

Men någonting positivt med detta hemska år, är att jag har fått se folks sanna sidor. Jag må ha levt senaste halvåret med ständig ångest, men jag vet att när 2016 är slut går jag in i 2017 med människor som faktiskt är genuint bra.
2017 går jag in i med människor som faktiskt bryr sig om mig och just mig, som inte utnyttjar och backstabar.
Hejdå, vidriga äckliga 2016.
2017 - du är mer än välkommen.


Likes

Comments

God dagens!

Måste bara slänga iväg ett litet inlägg innan det bär av mot julhandling med Marcus.
Gjorde precis min munta i Psykologi, som jag tydligen gjorde otroligt bra. Nu är termin 2 officiellt avklarad och nu är det bara 1 termin kvar. Ren och skär lycka! 3 kurser, 3 riktigt roliga kurser. Sen är jag äntligen färdig och kan kalla mig för Undersköterska.

Trodde aldrig att det skulle gå så bra som det har gjort. Av alla kurser hittills är mitt lägsta betyg ett C, mycket lovord från lärare som anser att jag garanterat valt helt rätt inrikting (psykiatri).
Någonting positivt med detta år. Nu måste jag byta om och åka iväg, ha en God jul allihop!


​Imorgon blir det uppesittarkväll med bästa Mikka och hennes Pontus <3

Likes

Comments

Har en såndär riktigt pissnatt, där jag känner mig så otroligt nere och bara mår skit. Jag har under hela mitt liv alltid anpassat mig efter vad andra människor vill, tycker och tänker. Jag har varit så otroligt svag i mitt psyke, och låtit andra människor styra över mig. Nu sitter jag i en sån sits, där det handladet har lett till så mycket skit.

Ni skulle bara veta allt som hänt år 2016, alla vidrigt falska människor som visat sig existera i mitt liv. Alla tråkiga händelser som hänt, människor som kommit och gått. Jag bara önskar att jag hade låtit mig själv styra och ställa, i så fall hade många av dessa situationer aldrig uppstått.
Jag vet att man alltid har sig själv att skylla i slutändan, men jag blir så förbannat arg på att jag låter mig själv kontrolleras.

Hade jag bara varit dendär starka, positiva och glada Emilia som jag kan vara, så kanske jag inte hade suttit där jag gör idag. Vissa människor hade jag haft kvar i mitt liv, och vissa människor hade jag själv kunnat välja att avsluta min relation med.
För några dagar sedan var det 1 år sen hela cirkeln drog igång. Sen dess har dendär ständiga oron och ångesten ekat i huvudet. För 1 år sedan hade jag kunnat ta helt andra beslut än vad jag gjorde, och då hade jag troligtvis suttit i en helt annan sits nu.

Men något positivt har kommit av allt detta, jag har i alla fall lärt mig vilka människor man ska ha i sitt liv och inte. Jag har faktiskt tagit mig styrka nog att stänga ute de personer jag inte vill ha. Jag har tagit beslut själv, och jag har uteslutit dessa människor själv.

Nae, 2016 är ett år jag inte vill blicka tillbaka till. Det har hänt mycket positivt detta år också, men tyvärr har det negativa tagit över. 2017 ska bli MITT år! 2017 ska jag, och endast jag, styra över. Jag ska lära mig av mina misstag, jag ska växa i mig själv och sen kan jag se tillbaka på 2016 med ett leende och veta att tack vare det jävla pissåret och alla dåliga beslut och människor, så kommer 2017 vara awesome!


Likes

Comments

God kväll!
Är det några fler än jag som sitter vakna såhär dags? Jag har precis lämnat in min första inlämning i Psykologi-kursen jag läser nu. SÅ komplicerat, och så mycket känslor. Praktiskt taget hela inlämningen baserades på egna erfarenheter och åsikter, vilket jag direkt gick all in på. 2 timmar senare finns en lång uppsats om mig och P inlämnad. Har läst in mig på den psykodynamiska psykologin, inlärningspsykologi och humanistisk psykologi. För första gången någonsin efter att vi gjorde slut, så har jag försvarat hans handlingar. Man öppnade ögonen mycket.

Nu sitter jag i soffan, ska göra i ordning en smörgås och kolla lite på Geordie Shore. Sen är det nog dags att sova lite, börjar bli riktigt trött men försöker hålla mig vaken en stund till. På måndag är det dags för lite nattjobb igen, så är väl lika bra att vända på dygnet.
Sov så gott allihop!


Likes

Comments

Det var visst länge sen jag kikade in här!
Ska jag vara helt ärlig har jag varken haft tid, eller lust faktiskt. Har varit så otroligt turbulent, mycket skitsnack osv. Fått ta konsekvenser ifrån handlingar jag inte begått osv osv.
På det har jag även haft min praktik, jobbat och pluggat som bara den. Praktiken är färdig, och nu är det bara sista terminen kvar. Känns himla skönt faktiskt, snart är jag färdig med min utbildning.

Inte nog med det, jag jobbar på för fullt på nattschema som jag fått. Dagtid sover jag, och packar, för nästa vecka går flyttlasset! Just nu känns allt bara så himla bra, har verkligen kunnat sålla bort de människor jag inte vill ha i mitt liv och spenderat mycket tid på de som är värda det. När flyttlasset går, lämnar jag allt bakom mig. Alla jobbiga minnen, idiotiska människor osv stannar kvar här.
Vilken känsla, att kunna börja om på nytt. Nu ska jag föna håret, och baka lite kakor!


Likes

Comments

Såfort jag får lite flyt i livet glömmer jag bort er ;)
Har jobbat konstant hela månaden, gått från dagturer till natturer tillbaka till dag igen. Däremellan har jag även hunnit med en tripp till Norge på dop. Hinner inte riktigt med datorn just nu, och har mängder med plugg att göra. Har en hel del att komma ifatt med i skolan, och måste även börja packa inför den kommande flytten.

Har precis kommit in efter ett låååångt samtal i telefon med en efterlängtad vän. Efter denna sommar har jag verkligen sållat bort en hel del, men även återfunnit gamla vänner <3
Just nu känner jag mig faktiskt riktigt glad, mitt i all stress. Ibland är livet underbart!


Likes

Comments

Passar på att njuta av denna jobbveckan, många lediga dagar. Sen går jag in på ett par veckor med mycket jobb och lite ledighet, men det blir nog bra.

Har suttit och pluggat hela förmiddagen, har en inlämning kvar nu sen kan jag pusta ut ett litet tag i alla fall. Ska bli så skönt att få första terminen avklarad, ren och skär lycka verkligen.
Nu ligger jag och gosar med Mogge, funderar på att gå ut och röka eller något innan jag tar tag i sista plugget. Sen bär det av mot jobbet!

Hoppas ni får en bra dag :)

Likes

Comments

Hej på er!
Igår jobbade jag och slet hela kvällen, men det gick faktiskt riktigt bra.

Idag ska jag bort till Anna en sväng, kolla klart på Pretty Little liars. Ikväll ska jag iväg på lite annat skoj. Men blir en fullspäckad dag.
Ska väl snart orka resa mig upp ur sängen, ligger och myser med Mogge och glor på House.
Har även bakat bröd över natten så luktar helt underbart i hela lägenheten nu.

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

När vi ändå är igång och pratar om saknade hästar, här får ni en bildbomb på Jolines tid med mig. Fina Fjollan, som nu lever uppe hos en familj i Boden och har det superbra <3


Likes

Comments