Jag kommer ta en paus tills jag fått min mobil! Kom 4:a i lag klassen på 68,038 % idag och laget van!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måste säga god natt snabbt nu för jag måste lägga mig. Lavendel var fin idag och jag fick en bra känsla. Uppdaterar på morgonen om jag hinner imorgon annars berättar jag hur det gått på kvällen. Nu måste jag lägga mig för att vara pigg imorgon! Kanske att min kompis fotar imon men jag vet inte!

​Foto: Dina Sidén

Likes

Comments

​Väldigt blandat! Om jag inte lyssnar på denna lyssnar jag oftast på topplistan.

Likes

Comments

Foto: Dina Sidén

Jag har tagit en riktig sov morgon idag! Det är såååå skönt att sova ut och gå upp när man vill! Jag ligger fortfarande kvar i sängen faktiskt! Men snart ska jag mala mig upp för att äta frukost!

Senare idag ska jag och mamma till stallet! Jag ska rida Lavendel och schamponera ben och svans. Lavendel har sån tråkig svans, tunn plus att hon bajsar ner den ibland. Men jag brukar schamponera sen ha människobalsam i. Låta det verka medans jag sköljer av bena. Det funkar super! Pärlglans från Barnängen, billigt och bra! Sen reder jag ut den och flätar och nästa dag är den lite vågig med lyster och ser fylligare ut. Mkt lättare att borsta i 2-3 efter också! Sliter minimalt på svansen.


Likes

Comments

Hej! Det gick jätte bra idag. Det tog ett litet tag för henne att lossna och för mig att få ordning på min ridning. Men det blir så bra när det släpper! Hon var verkligen kanonfin! Känner mig peppad inför söndag och bara jag får till det kommer det gå super!

Vi jobba mkt med att hon skulle vara på ytter och inte bita tag i vänster tygen(speciellt i vänster varvet). Jag får inte bjuda in till "dragkamp" i vänster tygeln. Bara jag håller mig till systemet blir det jätte bra.

Ställa utåt och leda inåt, lätta av. Samtidigt hålla henne kvick för skänken. När jag ställer över MÅSTE jag hålla på ytter tygen och det är där det ofta faller. Men det är bra att träna vidare.

Vi red igenom programmet en gång och det kännes bra! Hon måste sänka sig mer i skritten och jag måste hålla henne på nya ytter tygen när det är snett igenom. Men tror det här kommer bli toppen!


​En favorit bild på Lavendel!

Foto: Dina Sidén

Likes

Comments

Idag är det fredag! så skönt! Blir ingen lugn fredag för mig. Går i skolan till 15.05 och sen ska jag cykla direkt till stallet för träning. Ska bli så kul att träna, det var ett tag sen nu!

Igår hade vi en väldigt chill skoldag. Det böja med att tyskan blev inställd och vi skulle få en läxa entligen tror jag. Vi hade ingen matte för att det var skolfoto! Det är alltid så stelt men det gick bra! På idrotten hade vi frisbee golf. Det var faktiskt jätte kul. Jag och Izza var as bara, eller ja helt okej! Det var kul i alla fall! Efter lunchen var det bara svenska och mentor som flyter ihop lite. Chilldag i alla fall!

Idag är det matte, syslöjd, engelska, NO och SO. Ganska bra ämnen! Så här ser resten av min vecka ut!

Fredag: Skola och träning med Lavendel. Måste duscha håret också! Måste duscha två dagar innan tävling så håret inte blir fluffigt och "halt".

Lördag: Trimma Lavendel och förbereda inför tävlingen. Är ju på hemma plan så det är inte så mycket att fixa. Ska hjälpa till att bygga inför tävlingen.

Söndag: TÄVLING! Div.ll omg 1 som går i LB:1. Startar runt tolv så det är skönt att inte starta så tidigt.

​Foto: Dina Sidén

Likes

Comments

Detta är bara mina åsikter!

Vi lever i en sjuk värd.. Man jämför sig med alla andra och man "måste se perfekt ut. Het ärligt tycker jag det är för jävligt!

Man ska vara pinnsmal och ha perfekta bröst. Jag tror det med komplex har vuxit fram mycket med sociala medier. Förut hade man bra sin närmsta att jämn föra sig med och nu har man hela världen. Alla perfekta instagram bilder och "efter tränings" bilder. Jag ska inte säga att jag inte blir påverkad. Men jag är bekväm med mig själv och "bryr" mig inte så mycket. Alla har nog kollat på sig själv i spegel och tänkt "Är jag inte lite för tjock, eller kanske lite kort?" eller något liknande. Det låter väldigt klyschigt men alla är fina som dom är. "Tjocka", smala, korta och långa!

Tänk inte att du är inte är perfekt för det är ingen. Ingen är perfekt! Och tur är väl det. Man ska inte ända på sig för någon annans skull. Man är vacker precis som man är! Ingen ska behöva känna att man inte passar in. Man ska kunna gå med magtröja även fast man har former! Man ska kunna gå utan bh om man vill. Man ska inte skämmas för sin hy, stil eller kropp. Man ska kunna gå utan smink och utan att dra in magen.

Många mår otroligt dåligt över sin kropp. Det ska ingen behöva göra! Även fast man inte har inte har stora läppar eller perfekta ansiktes formen. Så, girls så på er!" Ni är fantastiska på alla sätt och viss! Även fast man har mer kurvor eller är kort! Man ska var stolt över sin kropp! Alla är fantastiska precis som man är! Så rocka era kroppar och peka finger åt dom som säger något annat! #fuckkomplex

Bildresultat för kropps citat

Likes

Comments

En av min favorit bloggare är Linn Stelin. Tycker hon har en hög nivå. Älskar hennes hästtänk och hästhållning. Och så är hon så bra på att fota! Älskar henne bara!

http://ztreliin.se/

​Foto från Linn s blogg!

Likes

Comments

Idag kommer det förhoppnings bli en ganska chill dag. Slutar 13:35 och ska inte rida Lavendel. Planerar att gör läxor när jag kommer hem för att senare vara fri. Tror jag får tyska läxa idag och märkte att det är en till grej i engelskan jag måste göra.

Anledningen att jag inte har ridit Lavendel i veckan är för att det är tävling på söndag och då rider jag fre, lör och sön. TRäning fredag, trim/lösgörande/känn igenom lite lördag och sen tävling söndag. Det är div.ll omg 1. Så taggad!

Idag är det Tyska, matte, idrott, svenska och mentor. Bra ämne, hoppa det är ngt kul på idrotten bara. Har lite bråttom måste packa gympa påsen nu och sen cykla, hörs!

Likes

Comments