Skrevet i : Livet som gravid❤️

Overskriften høres kanskje fæl ut, men her jeg ligger i mørket i senga og er på min andre time uten søvn og klokken er ikke mer enn 0604 så føles det litt sånn ut!
Jeg er nå inne i tredje og siste trimester av graviditeten. Min flotte app kan fortelle at det nå er 30 uker siden det hele startet og at om 77 dager skal det være over!
Tiden har vært fylt med oppturer og nedturer, glede og tårer. Det har vært dager uten noen problemer og dager hvor ingenting går som det skal! Jeg har dessverre hatt mye vondt i kroppen, til tross for at jeg enn så lenge kun har lagt på meg 6kg så er det en skikkelig påkjenning for kroppen! Ryggen verker, bekkenet skriker og føttene er ikke spesielt begeistret over den ekstra vekten som har kommet!

Nå høres det kanskje ut som om alt bare er bånn i bøtta og fælt! Det er det ikke, men som sagt så har ikke natten vært preget av mye søvn. Så frustrasjonen er til å ta og føle på:(
Noen netter sover jeg gjennom hva som helst, jeg kan legge meg tidlig og sove 12t i strekk, noe som er ulikt meg! Mens andre netter, sånn som dette, er preget av uro og lite søvn. Det å finne riktig liggestilling er like lett som å vinne OL i svømming når man ikke kan svømme. Og når du endelig finner en stilling som funker for deg, så viser det seg at frøkna i magen ikke er enig, så da er det pån igjen:)

Men til tross for de utfordringene ett svangerskap ofte kommer med, så er frøkna i magen det beste som har skjedd oss❤️Det er mye glede oppi det hele og innimellom tar jeg meg selv i å bare ligge å stirre på magen og smile lykkelig hvermann det kommer ett spark eller puff fra frøkna❤️

Men det er lov å si at håper de neste 77 dagene går fort❤️

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Livet som gravid❤️

Den dagen vi fikk vite at vi skal bli foreldre var helt magisk. Vi har ventet på denne dagen en stund, så det var veldig stas! Når vi fikk vite det var det rett under ett år siden vi bestemte oss for å starte denne prosessen. Det siste året har vært preget av både oppturer og nedturer, mye spenning og enda mer venting.
Vi hadde nesten begynt å gi litt opp, vi begynte å forberede oss på at dette kom til å ta litt lengre tid enn vi hadde sett for oss! Og til tross for alle de fornuftige tankene om at så klart tar slike ting tar tid og at når man har brukt p-piller i en evighet så trenger kroppen tid på å bli klar for å lage en liten søt baby, så ble ikke vente tiden noe kortere!

Vi bestilte oss ferietur til USA i påsken og begynte så vidt å planlegge en aktiv sommmerferie.
Jeg kjøpte meg ny bil og gledet meg over dette! Folk begynte jo å lure når jeg gikk fra en mellomstor bil til en stor stasjonsvogn, men vi bare avfeide det hele og kom med mange gode grunner til hvorfor det er lurt å ha stor bil:)

Samme dag som vi skulle hente den nye bilen fikk jeg en hyggelig beskjed fra lillesøster som jobber med blodprøver:) Noen dager tidligere hadde jeg tatt en blodprøve hos legen, men så utålmodig som jeg er klarte jeg ikke å vente på at legen skulle ringe meg! Så jeg fikk lillesøster til å sjekke og hun kunne gledelig fortelle at joda det var noe lite inni magen:)
Stakkars lillesøster fikk munnkurv og streng beskjed om at dette var topp hemmelig.

Planen var å vente til det hadde gått 12 uker og den skumleste tiden var over. Men den gang ei. Allerede tidlig i svangerskapet begynte jeg å kaste opp. Og det var ikke bare litt, mange ganger om dagen måtte jeg fly på do. Energinivået ble lik null og jeg sov like mye som familiens hund!

Vi fortalte de nærmeste det gledelige nyheten og dro på ferie til Las Vegas:) Hvordan denne ferien var er en helt annen historie!

Ventetiden var lang, men endelig var uke 12 her og vi kunne spre den flotte nyheten til resten av familien og venner! Kjempe stas, og det gikk mer og mer opp for oss at vi faktisk skal bli foreldre<3

Føler venting er en stoooor del av svangerskapet. Nå venter vi på å få vite om det er ei jente eller gutt som skjuler seg der inne, vi er så spente:) Og når det er avklart blir det enda mer venting:) Men det er såååå verdt det<3

Likes

Comments

Skrevet i : Livet som gravid❤️

Etter mye venting og mange oppturer og nedturer er det endelig vår tur:) VI SKAL BLI FORELDRE❤️
Vi gleder oss sånn!

Det er så rart å tenke på at inni magen ligger nå det som skal bli vår lille fremtidige hjerteknuser!
Så julen i år blir ekstra stas, vår første jul som en liten familie! Lille gullet kommer mest sannsynlig til å sove gjennom det hele, gleden er uansett stor!

Hva som skjuler seg inni magen vet vi ikke helt ennå, men håper å snike til oss en titt i løpet av de neste ukene! Så si alle vi kjenner mener det blir en gutt, hvorfor de gjør har denne oppfatningen det vet jeg ikke, men gutt har de bestemt seg for! Så da sier jeg det motsatte og følger magefølelsen som sier jente❤️
Men uansett hva det blir så skal vi elske denne lille krabaten så lenge vi lever:)

Så da følger jeg etter alle de andre mammabloggerne, og håper dere henger med på eventyret vårt❤️

Likes

Comments

Skrevet i : Trening og kosthold

Har aldri vært glad i biff, synes det er seigt og smakløst. Og det må være godt stekt så det blir tørt og kjipt:(
MEN plutselig har jeg blitt helt hekta. Spiste salat med biff, fetaost, mango og granateple her om dagen, sykt godt:)
Og i dag ble det salat med biff sopp og mandarin, også sykt godt!!

Har ennå ikke testet ut biff med potet og den biten der, men er fortsatt litt skeptisk til det.
Har så lenge jeg kan huske vært et kylling menneske, foretrekker kylling, svin går greit, men det stopper liksom der. Men nå etter jeg har endret helt på kosten har jeg skjønt at jeg må utvide horisonten litt hvis jeg skal unngå å bli lei. Så nå har jeg laget salter med nytt og spennende innhold og neste steg blir kanskje å teste ut litt forskjellige måter å lage grønnsaker på.

Gleder meg :) og i helgen blir det biff igjen 😀

Likes

Comments

Skrevet i : Trening og kosthold

I går skrev jeg om at jeg skulle begynne på en Nutrilett kick start diet. Jeg var egentlig veldig gira og positiv til dette. Tenkte at dette virker fornuftig og har jo lest at det virker som shakene smaker godt og at det ikke er noe problem å de i seg. Tenkte også at selv om det er en litt sånn lettvint måte å gå noen kilo på så er det ett dytt i riktig retning. Motivasjonene øker og ting blir kanskje litt enklere til tross for at sjansen for å gå opp noen kilo når man begynner å spise normalt. Alt for å få økt motivasjon til å fortsette.

De positive tankene varte en dag.

Jeg tvang i meg første shaken, 2dl med tynn grøt med jordbærsmak, helt jævlig. Prøvde å bare hive det i meg, men brakk meg flere ganger i forsøket. Rar lukt og enda rarere konsistens. Alle de positive tanken begynte sakte, men sikkert og forsvinne, en etter en.
Men jeg skulle ikke gi meg, jeg skylte driten ned med vann og psyket meg opp til neste runde som skulle være om noen timer igjen.
Den runden kom aldri.

Etter mye tenking frem og tilbake om hvorvidt jeg skal bare droppe dette, eller faktisk tvinge og pine meg selv gjennom de to neste ukene for å få en skikkelig start på veien til et bedre liv, kom jeg frem til at vettu hva Nutrilett kan bare drite og dra.
Det blir for drøyt å drive å pine seg gjennom noe som burde være en ok opplevelse. Nå er jo ikke slanking en dans på roser uansett hvordan man gjør det, men litt ok bør det jo være for å holde motet oppe.

Så planen fremover nå er å fortsette å ha et lavt kalori inntak, men i form av fast føde og ikke sånn flytende kvalmende greier. Jeg skal fremdeles holde meg på et relativt lavt inntak, men ikke så lavt at kroppen får helt sjokk når jeg begynner å spise normalt igjen. Er for glad i grønnsaker til at jeg klarer meg på sånn flytende greier i to uker.
Men har nå uansett fått prøvd det, og da er det lov å si at nei takk, dette er ikke noe for meg:)

Til tross for at shakene til Nutrilett smakte og føltes føle ut, så er barene døds gode :) Så de kommer jeg til å fortsette med. De er jo geniale som mellommåltid. Kommer til å bestille flere av de :)

Noen andre som har testet Nutrilett og blitt like skuffet som meg?

Likes

Comments

Da er andre uke med en ny giv godt i gang. 92 dager til vi reiser til Las Vegas!!
Den første uken gikk overraskende bra. Holdt meg unna alt av fristelser og når lørdagen kom koste jeg meg med ett lite glass cola, noen få biter sjokolade og masse god frukt! Fornøyd med dette, for tidligere så hadde dette vært en brøkdel av hva jeg fikk i meg nesten daglig. Tommel opp for meg :)

Jeg har også gått fra å ikke trene i det hele tatt til å ha gjort unna 6 økter på 8 dager :) Veldig fornøyd med dette også! Jeg har faktisk lyst til å trene, sitter å gleder meg til klokken blir nok og jeg kan stikke å trene.

Veldig fornøyd med hvordan dette året starter. Jeg har mer energi, jeg føler meg bedre, blodsukkeret holder seg stabilt gjennom dagen og jeg har kvittet meg med litt over en kilo med flæsk :) Super happy!!

I dag starter jeg med en kick start diet fra nutrilett! To uker med Shake og supper. Veldig spent på hvordan dette blir. Krysser fingrene for at dette funker og at jeg blir litt lettere sånn at veien videre blir lettere både fysisk og psykisk:) Veldig spent!

Likes

Comments

Skrevet i : Trening og kosthold

Da var julen over, det er veldig koselig når man sitter der med pyntet hus, familie, venner og mengder med god mat! Men jeg må ærlig innrømme at det er veldig godt når julen er over. Det er deilig å få tilbake en mer fornuftig døgnrytme, det er deilig å kunne spise vanlig og litt lett mat igjen og slippe å ha dager som er fulle av middagsselskap og besøk.

Det er jo nytt år også, og med dette kommer alle tankene og planene om å forbedre seg. Spise mindre godis, drikke mindre brus, trene oftere, spare mer penger, slutte med skippertak, reise mer osv osv. Vi er eksperter på å skulle forbedre oss og det første steget i denne prosessen starter nå.

Selv om jeg mener disse nyttårsforsettene bare er noe tull så har jeg en liten liste over ting som må endres dette året! 2016 var fantastisk, men 2017 skal bli enda bedre, og det starter NÅ.

I går startet jeg på veien mot ett, eller egentlig flere, mål. Kroppen har forfalt og noe må skje. Jeg vet jeg har skrevet om dette sikkert en haug med ganger tidligere, men denne gangen har jeg ikke noe valg.
I går var det nøyaktig 100 dager til jeg setter kursen mot USA, nærmere bestemt Las Vegas. Byen som aldri sover, der alt kan skje, hvor solen skinner og folk sprader rundt halvnakne. Jeg gleder meg sånn. Vi reiser i April så det kommer til å være rundt 30 varmegrader der og masse sol, så bikinien må nok på. MEN for at jeg skal trives ved bassengkanten i minimalt med klær så må noe gjøres! For fortsetter jeg i denne retningen så mister jeg nok alt av selvtillit og trivsel i min egen kropp.

100 dager, 14 uker og rett over 3 mnd.
Vet ikke om det er mulig, men ønsker å håpe at på den tiden blir jeg både lettere og strammere. Jeg har ingen planer om å se ut som en modell, det får bli et langsiktig mål, men jeg må bli noen kilo lettere og starte med å trives med kroppen min.

De siste mnd har vært preget av at jeg nesten gruer meg til å dra bort eller gjøre ting som krever noe annet enn bukse og en alt for stor hettegenser. Julen har vært kjole løs, orket ikke tanken på å pynte meg i kjoler som viser de slappe armene, de store leggene og den slappe magen som buler lett under kjolen. Jeg orket rett og slett ikke. Så etter en tur på vekten hvor jeg fikk bekreftet den lille tanken jeg hadde om at jeg atter en gang hadde slått min egen vekt rekord, innså jeg at nok er nok.

Det blir 14 harde uker, søtsaker er bare lov en gang i uken og måltidene skal være fulle av grønnsaker og proteiner, ingen enkle løsninger med burger på vei til jobb eller en sjokolade for å stoppe søtsuget og sulten. Det skal bli ordentlig mat, planlagte og smakfulle måltider, frokost, lunsj, middag og kvelds, full pakke, ikke noe tull!

Har mange ideer om hvordan jeg skal klare dette. Men kommer litt tilbake til dette.

Det viktigste nå er å fokusere og ha troen på seg selv. Og minne seg på at det vil være kjipt med 12 dager i varmen uten å få solt kroppen :)

Likes

Comments

Skrevet i : Reise

Herregud så sliten jeg er, det verker i bein, armer og rygg! Jeg ligger bare rett ut på sengen og tenker at det egentlig ikke er så viktig å dra ut å spise. Kan godt bare leve på luft og kjærlighet resten av kvelden!
Men neh, får vel ta meg sammen og bli med ut. Det tar virkelig på å være på ferie!

London er virkelig helt fantastisk! Vi har vært heldige med været, hotellet er supert og ligger midt i hjertet av shopping paradis, og ja alt har egentlig vært helt topp!
Vi kom på lørdagen, var en smule slitne siden vi begge hadde stått opp midt på natten, så dagen ble brukt til å rusle litt i butikker før vi dro for å se Løvenes Konge! For en herlig musikal, virkelig å anbefale!

Søndagen ble brukt til sightseeing med buss og båt! Vi hadde sol hele tiden, men litt sur vind så er veldig glad jeg pakket med meg vinterjakken min. Vi fikk sett alle de mest kjente severdigheten så må si oss fornøyde med det!
Etter en runde med både buss og båt ble det lunsj på Hard Rock cafe før vi ruslet tilbake til hotellet i regnværet.

I går kveld ble alle julelysene i gatene her tent, så har skikkelig julestemning til tross for manglende snø. Så gleder meg litt til å komme hjem til masse snø og enda mere julestemning.
Det ble en rolig kveld i går, litt deilig å bare slappe av og ikke farte ute til langt på natt, kjenner liksom at en begynner å bli voksen.

I dag har vi shoppet og shoppet og shoppet! Kommer ikke til å shoppe på evigheter.
Vi startet dagen på Primemark, å herregud for en svær butikk, og så sykt billig! Jeg plukket med meg 32 plagg og endte med å betale 1700kr. Helt vanvittig. Så vi måtte tilbake på hotellet med posene våre for å sjekke om vi faktisk kunne shoppe mer.

Bildene av kofferten viser før og etter Primemark. Nesten litt galskap. Men også ganske gøy! Fikk gjort unna litt julegaver så det var veldig greit.
Etter litt lunsj så var det pån igjen. Var innom tidenes største lekebutikk, Disney butikken og enda mere klesbutikker. Herregud så mye som ble handlet!

Er spent på hvordan kontoen ser ut når alle summene har blitt trukket. Men tror faktisk ikke at det er så ille siden over halvparten ble kjøpt for en meget hyggelig sum.

Det har vært tre flotte dager, har virkelig blitt glad i London. Vært her før og skal virkelig tilbake igjen, da med kjæresten:)
Nå skal vi ut å se om vi finner oss noe mat før det blir sengen. Vi må reise 06.00 fra hotellet i morgen så har ingen planer om å være lenge oppe i dag :)

Takk for denne gang London, gleder meg til neste gang <3

Likes

Comments

Skrevet i : Reise

Når klokken ringer 0330 på en lørdag og du egentlig ikke husker hvorfor, du bare går i zombie modus og gjør ting på autopilot. Den følelsen!
Etter ti min våkner du fra zombie tilværelsen på do og innser hvorfor du er våken igjen, 4 timer etter at du la deg.
Wohooo jeg skal jo til London i dag :)
I skrivende stund sitter jeg på flyet, solen skinner og dottene i ørene er på plass. Vi er en time forsinket, men virker som om kapteinen virkelig har gasset på for vi skal lande bare 30min etter skjema.
Det er jo nett på flyet, men tviler på at det er så bra at jeg får postet dette innlegget før vi lander.

Nå er klokken 0900, begynner å kjenne på kroppen at jeg har vært våken noen timer og at det var litt lite søvn i natt. Så håper vi får sjekket inn på hotellet når vi kommer frem, for trenger en liten time på øyet før vi tar en titt på hva London byr på:)

Blir sykt godt med noen dager med litt avkobling, se nye ting og bare slappe av :)

Likes

Comments

Skrevet i : Reise

Wohoo på lørdag stikker jeg og min partner in crime til London. Turen ble planlagt over snap og meget spontan!
Mens jeg var sykmeldt etter mandel-operasjonen så jeg x-antall episoder av et matprogram fra London. Jeg lå å fantaserte om maten kokken lagde og om plassene hun besøkte rundt i London. Hun viste frem ulike retter fra markeder rundt om i byen. Jeg bestemte meg da for at neste tur skulle gå til London. Når jeg har bestemt meg for noe så blir det sånn:)

Så etter en snap hadde jeg plutselig en følgesvenn på mitt neste eventyr:) Det er min kjære veronica som skal bli med på tur. Vi har kjent hverandre noen år nå, vi bodde sammen i Trondheim og har delt mange flotte opplevelser sammen de siste årene. Det er noen venner man aldri blir kvitt, og hun er en av dem, noe som er veldig bra <3

Jeg har vært i London en gang før, men tror det er nesten 9 år siden. Så jeg gleder meg til å dra tilbake.
Shopping, god mat, musikal, sightseeing og kanskje en drink eller to. Vi har ingen planer, vi tar det litt som det kommer. Eller vi har planlagt en ting, musikalen Løvenes konge. Gleder meg skikkelig:) Da jeg var i New York for noen år siden så skulle jeg egentlig se Løvenes konge, men den ene dagen vi hadde tid så hadde de pause:( Så gleder meg veldig.

Håper været blir bra, selv om det ikke er noe man kan forvente når man reiser til Storbritannia, men hadde vært godt med oppholds og sol, kroppen trenger litt varme.
Regner med det blir litt shopping av julegaver, kanskje jeg kan bli ferdig med gavene før stresset rett før jul starter.

En ting jeg håper vi får til er å sjekke ut noen av de mange markedene som er i byen og teste ut litt street Food. Så hvis noen har noen tips om hvor vi bør gå eller hva vi bør teste ut, så rop ut.

Så nå er det bare fem dager med jobbing før det skal lages ett nytt eventyr med min beste venn:) Glær mæ!!

Likes

Comments