Det er faktisk ikke så lang tid siden, at jeg købte disse sager i Matas . Ja det er faktisk der jeg køber det meste af min makeup udover Magasin. ELSKER de to butikker.

Paletten er fra Smashbox , i farven Ablaze . Det er altså nogle perfekte varme farver, som jeg er virkelig stor fan af. Nu har jeg aldrig være den store øjenskygge nørd, men det er blevet bedre indenfor de seneste år. Jeg har lidt forskelligt som jeg bruger mest og så har jeg et par paletter, som jeg stort set aldrig bruger.

Udover paletten fra Smashbox, så har jeg også købt nogle liquid matte lips fra Gosh Copenhagen . Og de er virkelig gode! Jeg er så positiv overrasket over dem. Nu er jeg ikke til totalt matte lips, som bare bliver udtørret og ens læber ligner noget der er løgn. Men de her er sindsyg gode. Er der nogen af jer der har prøvet dem?

Jeg har dem i Nougat Fudge og Red Carpet .

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg håber at I har haft en god weekend?

Jeg ligger desværre stadigvæk syg. Det har jeg faktisk gjort det meste af ugen. Jeg er ved at være godt træt af det, da jeg kun har haft en arbejdsdag i denne uge og så var planen jo at jeg havde en masse ting jeg skulle ordne i denne uge. Det har jeg så bare slet ikke fået gjort.

I går var jeg dog til fest. Jeg tog dog tidligt hjem, da jeg til sidst bare var helt færdig. Men jeg var afsted.

Fortsat god dag ;)

Likes

Comments

Hej allesammen.

Nu har jeg besluttet mig for at jeg vil oprette en blog, karinalovsmakeup. Måske der allerede er nogen som kender mig fra Instagram ?

Jeg har faktisk i lang tid gået med ideen om at oprette en blog, men har været lidt tilbageholdende. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men ja det kræver jo altid lige lidt og drive en blog. Nu har jeg oprettet bloggen hos Nouw - måske jeg på et tidspunkt skifter over til eget domæne, men på nuværende tidspunkt vil jeg gerne lige prøve mediet af og se om det er noget jeg har lyst til at fortsætte med.

Bloggen her vil jeg egentlig bruge til at dele mine tanker omkring makeup og beauty. Ja jeg regner med at denne blog kun er dedikeret til det. Altså jeg vil ikke lige sige mig fri for at der kan snige sig andre indlæg ind. Måske rejser, familie eller andet.

Udover det så må I altså rigtig gerne skrive nogle kommentarer med gode makeup og beauty blogs??

xo

Karina

Likes

Comments