vilken överraskning!

Hej på er!


Hur är läget denna höst torsdag?

Själv har jag tvättat & städat. i veckan har jag varit helt slut. Vi fick en sån fantastisk helg igen. Addes föräldrar kom i fredags och hans ena syster och hennes pojkvän. I fredags kom de med kräftor. Till kräftorna hade vi även räkor, Västerbottenpaj, potatis gratäng och kyckling. Så det blev en toppen kväll med god mat. Och så sa de att på Lördag ska vi ut och äta, de hade bokat bord på en restrang här i Vara eftersom vi hade haft bröllopsdag. Jätte roligt tyckte vi.

På lördagen så fixade vi lite här hemma, fick upp lite hyllor och tavlor i T rum. Är så skönt när det blir lite framsteg här hemma.

Sen åkte vi till restaurangen. Thaimat skulle det bli, så gott.

När vi kom in där och kom in i rummet som var bokat så tappade vi hakan fullständigt tror jag. hahaha....

Där satt alltså 3 av Addes bröder med fruar och barn. De hade kört ända hit för att överraska oss. Så vi blev 21 personer. Jösses vilken härlig överraskning vi fick. 2 av hans bröder med familj kunde tyvärr inte komma och hans ena syster med familj heller, Det var ju lite synd annars hade vi varit ännu fler. Då hade de nog fått boka hela restaurangen haha.

Efter vi ätit så åkte vi hem till oss. för att fika. Så här satt vi alla lite varstans där man hittade där man kunde sitta. Snacka om fullt. 😂

Men så rolig dag.

Sen åkte de hem på kvällen sen.

Söndagen blev en lugn dag med hans föräldrar som var kvar. De åkte hem på måndag morgonen sen.

Så jag har vart helt slut i veckan. Men vilken härlig helg.

Nu är det snart helg igen, och då ska vi ta det lugnt hoppas jag. Och sen blir det lov för tjejerna. Ska bli skönt.

Eventuellt ska vi till Ikea i helgen, beror på Adde han visste inte om han skulle iväg på annat. men om det inte blir av åker vi kanske. vi fick present kort på Ikea så nu ska vi snart äntligen kunna köpa lite garderober.Karina 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229