Virker Zpikes Tape?..

Jeg har prøvd Zpikes Tape i 2 dager nå, og jeg har litt blandet følelse på det.
Det virket på muskelaturen. Jeg følte musklene særlig i nakken ble mykere og jeg følte meg litt mer avslappet. Men på migrenen min virket de ikke. Jeg hadde en Zpikes på hver hånd, men måtte ta både migrenemedisin, Ibux og Paracet i tillegg. Men det er mulig det kan hjelpe på mild hodepine. Jeg skal fortsette å bruke det, og finne ut mer om virkningen. Dette er min erfaring.
Dette er ikke sponset innlegg.

#helse


Takk for at du leste, og velkommen tilbake.

Liker

Kommentarer

Krhv
,
Jeg var ikke hørt om dette produktet, men sliter med migrene , nakkeplager og hodepine slik som deg. Får botoxinnjeksjoner hver 3. Mnd av nevrolog.. dette hjelper meg veldug bra!!
KariMaritas
KariMaritas,
Ja har vurdert å få søkt om botox mot migrene.
nouw.com/karimaritas
Anett
,
Helsekontrollen gjorde en test på disse for et par uker siden og ble ikke veldig imponert. Man må trykke veldig hardt og dypt ned når plasteret er på - for at det skal stimulere riktig. Halvparten merket virkning, halvparten gjorde ikke. https://www.tv2.no/a/10999397/
KariMaritas
KariMaritas,
Ja det er forskjellige meninger.
nouw.com/karimaritas
Skrotnissefrue
Skrotnissefrue,
Aldri hørt om, men kanskje jeg skulle testet. Sliter med sterke smerter og stivhet/spenthet i nakken og skuldrene og går til naprapat, men det er veldig kortvarig effekt. Har også mye vondt i hodet og leddene. Hvor kjøper du dette hen?
nouw.com/skrotnissefrue
KariMaritas
KariMaritas,
Kan være verdt et forsøk. Jeg kjøper de på nett. Zpikes Tape.no.
nouw.com/karimaritas