Tar en pause med delingen.

For mitt eget beste har jeg bestemt meg for å ikke dele noe om min livsstil når det gjelder mitt kosthold, vektnedgang og trening på en stund.
Jeg trenger positivitet, og ikke negativitet. Noe en fort får her på bloggen, selv om det er noe positivt også.
Jeg får den støtte og oppfølging jeg trenger fra Fus teamet og andre Fusere. Det er den støtten jeg trenger nå. Jeg trenger ikke kommentarer fra lesere av bloggen min, som ikke engang skjønner hva sukkeravhengighet er.
Jeg skal klare dette nå, og da trenger jeg positivitet fra folk som forstår og er i samme situasjon.
Mulig jeg etter en god stund deler igjen, men nå trenger jeg en pause og fokusere bare på meg.

#ytringerogtanker


Takk for at du leste, og velkommen tilbake.

Liker

Kommentarer

Marthegulsvik
Marthegulsvik,

Støtter deg 100% i dette 😊

nouw.com/marthegulsvik
KariMaritas
KariMaritas,
Nadixie
Nadixie,
Synd at det sitter nettroll og ødelegger for at du ønsker å fortelle om FUS. Du har virkelig satt deg inn i dette, og du gir din kunnskap videre til oss som leser bloggen din. Uansett må du gjøre det som er riktig for deg på din egen blogg. Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 😊 Purr, purr fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
KariMaritas
KariMaritas,

Det er en påkjenning å dele noen ganger fordi jeg har fått mye negativitet, og det løfter en ikke opp. Derfor velger jeg å ikke dele på en stund for å komme meg i en stabil tilfriskning. Når jeg føler for det og føler meg sterk nok til å dele, vil jeg gjøre det igjen tror jeg.😊Det samme gjelder irl med folk som ikke forstår eller ikke støtter kostholdet.

nouw.com/karimaritas
Liv
,

Jeg forstår godt at du vil ta en pause med å dele med oss lesere, når noen må komme med negative kommentarer. Det er leit for oss som føler deg og ønsker å heie deg fram. Men stå på og gjør det som er best for deg.

KariMaritas
KariMaritas,

Takk for det. Jeg kommer vel til å dele igjen om en stund når jeg føler meg klar for det.😊

nouw.com/karimaritas
IP: 208.110.70.18