Show i egen stue i kveld 😊

Jeg har lenge hatt lyst til å se showet NATURLIGvis med Veronica Simone, og nå skal jeg se det på livestream. Gleder meg.😊
Det går nå veldig bra med FUS også, og jeg finner andre gleder i livet enn å stappe godteri og usunn mat i munnen. Jeg har også bestilt meg flere bøker som jeg skal kose meg med, isteden for det falske usunne overspisings «koset», som ødelegger min helse totalt. Jeg lærer litt hver dag på hvordan jeg skal leve FUS på alle måter, og vet det er sånn jeg skal leve fordi jeg har en sukkeravhengighet, og for å få en bra helse og livskvalitet.
Det er bare vinn vinn med det.🧡

Et godt FUS måltid.

#friskutensukker #kos


Takk for at du leste, og velkommen tilbake.

Liker

Kommentarer

india
,

Det kan jo ikke være så bra dette Fustullet, etter som du driver å går av bussen med jevne mellomrom....

KariMaritas
KariMaritas,

Jeg driver ikke og går av bussen hele tiden. Jeg sitter veldig godt der. Det er faktisk en del av prosessen å gå av, men dette orker jeg ikke forklare nærmere. Og det er umulig å forklare deg noe som helst om dette, så det er jeg ferdig med. Anbefaler deg å høre på podcasten jeg linket til i mitt forrige innlegg, for der får du det forklart av lederen i FUS. Hvis du er interessert i å lære noe, eller om det er bare for å kritisere meg du kommenterer. Deg bør du kanskje tenke over...

nouw.com/karimaritas
india
,

😂😂jeg kommer aldri til å la meg hjernevaske av dette sprøytet. Den sektlederen skal få ha podcasten sin i fred for meg😂

KariMaritas
KariMaritas,

Vet du hva? Jeg syns synd på deg. Det må være forferdelig å føle en må tråkke på andre mennesker og kalle alt en selv ikke forstår sprøyt og hjernevasking... Å sammenligne avhengighet med en sekt...., ja da forstår du virkelig ingenting. Jeg håper du aldri får en avhengighet selv og må ha hjelp...Hvorfor kommenterer du på mine innlegg når du mener det bare er sprøyt? Hvorfor leser du bloggen min? Jeg rar meg ikke nær av dette du skriver bare så du er klar over det. Det er du som fremstår veldig uvitende og ufin. Ha en fin kveld.

nouw.com/karimaritas
Mirus
,

Herregud, det er ikke hjernevasking og holde seg unna sukker. Det er heller ikke sånn at ALLE i hele verden har sukkeravhengighet. Hvis hun trives med det så hvorfor ikke bare la Kari gjøre det? Det er ikke noe "nytt" som plutselig har kommet dette. Skaff deg litt kunnskap du India:)

KariMaritas
KariMaritas,

Akkurat. Det er ikke alle som har en sukkeravhengighet. Det er for oss med det FUS er for. Det finnes tester å ta for å vite om en har en sukkeravhengighet.

nouw.com/karimaritas