Nå vet jeg hva det rette er for meg, og det er FUS.

Nå starter jeg opp med et kosthold jeg vet er det rette for meg for å gå ned i vekt, og nå målet på 75-85 kg i løpet av 2021/22.
Men jeg er nå så motivert på å klare dette i løpet av 2021/22. Det blir også trening regelmessig etterhvert som vekten minsker. I første omgang blir det nok mest gange.
Jeg har veid meg på en Tanita vekt i dag.
Dagens vekt 11 Desember er 127,6 kg.
2021 skal bli mitt år der jeg når mitt vekt mål!

#helse #vektnedgang


Takk for at du leste, og velkommen tilbake.

Liker

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,
Lykke til! Et godt tips er å ikke stresse med vekt i julen. Kos deg med julemat, og nyt dagene. Et annet tips jeg har fått av min kostholdsveileder da jeg la om kostholdet er å ikke gå ned for fort, for da raser man opp igjen. Det tar tid for kroppen å venne seg til den nye vekten. Husk at det første du må få til er å øke forbrenningen. Til det trenger kroppen din riktig næring. Forbrenningen er kjempeviktig! Du gjør lurt i å begynne forsiktig med trening. Trening og kosthold har absolutt alt å si. Du har bevist at du er et råskinn og kjempeflink til å trene når du har overskudd til det. Det har du bevist mange ganger. Tror ikke jeg har klart å henge på deg opp en bakke med løping nei 😊 Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 😊 Purr, purr fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
KariMaritas
KariMaritas,
Ja skal kose meg litt i jula, men starter litt forsiktig nå. Etter jul er det for fullt. Jeg var veldig god til å løpe, men nå har du nok tatt meg lett ja😊 Men håper etterhvert når jeg blir lettere at jeg også får opp treningsformen. Takk og god helg ⭐️
nouw.com/karimaritas
Liva
,

Eurodiett atter en gang??

KariMaritas
KariMaritas,

Har det betydning for deg hvilket kosthold jeg velger for å gå ned i vekt? Og har jeg sagt det er Eurodiet? Det er mange steder som har denne vekten. Hovedsaken er at jeg går ned i vekt og får en bedre helse, ikke hvordan.

nouw.com/karimaritas
Berry
,

Ja, for Eurodiett har du aaaaldri prøvd før 😊 Hvor mange ganger skal du si at ting er de rette for deg? Håpløse kvinnemenneske!

KariMaritas
KariMaritas,

Jeg sier det fordi jeg vet det av erfaring. Jeg skal si deg en ting jeg, og det er at jeg har prøvd alt som er å prøve, bortsett fra slankeoperasjon. Og nest best etter det er det kostholdet jeg nå velger for å få ned i vekt. Å holde vekta er like vanskelig uansett hvordan man velger å gå bed i vekt, så det er en prosess i seg selv. Mener du jeg skal slutte å prøve å gå nedi vekt når jeg veier så mye? Er jeg et håpløst kvinnemenneske når jeg aldri gir opp kanoen mot kiloene, men bretter opp ermene gang etter gang og kjemper? Nei tror ikke det. Du skulle prøvd det selv!

nouw.com/karimaritas
KariMaritas
KariMaritas,

Og jeg har ikke sagt hvilket kosthold jeg har valgt for å gå bed i vekt. Mange aktører har denne vekten. Det er nettopp derfor jeg ikke sier metoden min, for da finner dere mye feil ved det kostholdet uansett hva det er.

nouw.com/karimaritas
Trude Anette
,

Masse lykke til, heier på deg 😊


Sjekk Livea.no Det hjalp meg ned i vekt for noen år siden.

Håper dere får en fin jul 😊
KariMaritas
KariMaritas,
BareBentes
BareBentes,
Det er bare du som kan, og skal bestemme hva som er rett for deg!
nouw.com/barebentes
KariMaritas
KariMaritas,