Jeg velger Mallorca💛

Jeg er veldig glad i Mallorca, og særlig Alcudia og Sunwing hotellet vi har bodd på to ganger før. Det er en flott strand der, og en fin strandpromenade. Jeg elsker den plassen.☀️💛
Derfor velger jeg å dra dit på sommerhalvåret når det skal reises til syden.
Det er kort flyreise, og været er veldig fint på sommeren. Alt fra Mai til August er fine måneder å reise dit. Turen på 4 uker til Gran Canaria er avbestilt, nettopp fordi jeg foretrekker Mallorca, og å reise på sommeren. Jeg har mye mer reiselyst på sommeren enn på vinteren. Liker ikke å fly, og på vinteren er det enda større sjanse for storm, glatt rullebane, snø osv, og det liker jeg ikke. Det er også lang tid å være borte fra Lulu og Labbetuss.
Det er også mye morsommere å komme hjem brun på sommeren, og vise frem brunfargen i sommerklær i Norge. For det kan en jo ikke om vinteren, og hva er vitsen med å bli brun da?😉 Ja jeg reiser til varmere strøk for å få sol og varme, og da blir en jo brun, og en føler seg mye finere med litt brunfarge, hvertfall gjør jeg det.😊 For meg ville det nesten blitt litt nedtur å dra til syden i januar i 1-2 uker, og kommet hjem til snø og kulde...Da måtte jeg flyttet til varmere strøk hele vinterhalvåret, da ville det vært fint.
Det blir vel en tur til Mallorca/Alcudia i sommer også, men da blir det i 2 uker, for jeg syns 1 uke er for kort tid.
Men nå er det bare å innfinne seg med vinter i flere måneder, før våren og sommeren er her igjen. Vi som bor i Norge har ikke noe annet valg.

#ytringerogtanker #reise #mallorca


Takk for at du leste, og velkommen tilbake.

Liker

Kommentarer

Mia Marita
,
Ja, det er fint på Mallorca🌺💐Hvordan er det når du avbestiller turen, må du betale noe for det eller slipper du å betale noe hvis du har betalt avbestillingsbeskyttelse? Hilsen fast leser🌺💐
KariMaritas
KariMaritas,
Får igjen alt bortsett fra avbestillingsbeskyttelsen på 800 kr. Nå var bare depositumet på 4000kr betalt også da😊
nouw.com/karimaritas
Mia Marita
,
Ok, kjekt det da🌺 Lang vintersesong i Norge synes jeg også. Men gleder meg til jul da🌺Ha en fortsatt fin kveld🌺
KariMaritas
KariMaritas,
Ha en fin kveld😊
nouw.com/karimaritas
Kepaza
Kepaza,
Love it ❤️
nouw.com/kepaza