Hvordan går det?...

Jo det skal jeg fortelle dere..
Vekten har gått ned uten å følge noe spesielt kosthold. Hvorfor vet jeg ikke. Men -1,1 kg ned på 1 uke er jeg fornøyd med.
Jeg har tenkt mye denne uka på kosthold, og hva som i lengden og for resten av livet som er best for meg, og overkommelig å leve etter. Jeg kom frem til at vanlig mest mulig ren mat og lite prosessert mat er best. Det vil si ren mat som kjøtt, fisk, egg osv. pålegg som skinke, og litt lettere varianter pålegg. Litt poteter, fullkornspasta og ris kan gå for noen ganger i mindre mengder og mye grønnsaker. Knekkebrød med minst mulig karbohydrater og kalorier og 1 frukt pr dag, og bær er bra. Skumma melk eller mager youghurt. Men beholder litt av det sunne fettet som avokado, oliven og steke mat i meierismør eller kokosfett.
En kan vel kalle dette kostholdet for smartkarbo. En lettere variant lavkarbo som ikke er ketogent. Derfor må kaloriinntaket ligge rundt 1200-1500 kalorier daglig, og kutte ned på raske karbohydrater er bra. Kan ikke spise like mye fett på denne type lavkarbo, pga at det ikke er ketogen lavkarbo.
Jeg har tro på at dette blir det beste kostholdet for meg nå for å nå vektmålet mitt, og dette er et kosthold jeg kan unne meg litt av alt på etter vektnedgang. Det å aldri mer få smake på en matvare resten av livet blir for ekstremt for meg. Jeg kommer til å kutte rent sukker helt, bortsett fra litt fruktsukker. Jeg vil fortsette å drikke Pepsi Max og bruke litt søtningsstoff, men skal kutte ned på mengden Pepsi Max og drikke mer vann.
Det blir ikke telling av kalorier, men omtrent samme mengde mat hver dag, så veiing og telling ikke er nødvendig. Det blir for mye slanking for meg.
Jeg må prøve å komme inn i dette kostholdet og ikke tenke så mye slanking, så går jeg nok ned i vekt.
Men jeg kommer til å veie meg 1 gang i uka, og ha oppdatering på bloggen, for det motiverer meg. Jeg har også startet opp med slankemedisinen Saxenda igjen for det hjelper. Skal også komme i gang med regelmessig trening.😊

Dagens vekt: 131,3 kg.
Ned: -1,1 kg på 1 uke.

#helse #suntkosthold #mat #trening #vektoppdatering #vektnedgang


Takk for at du leste, og velkommen tilbake.

Liker

Kommentarer

Liv
,

Gratulerer med flott resultat på vekta. Så flink du har vært denne uka! 👍

KariMaritas
KariMaritas,
Toril,

Kjempeflott at vekten går nedover 👏👍😊 Det er jo motiverende i seg selv 😊

Jeg velger å veie maten min fremdeles, for da vet jeg at jeg får nok av makronæringsstoffer som fett, karbohydratero og protein. Online coachen min vil at målet kal være å slutte med å veie ett måltid om dagen, men foreløpig kjenner jeg meg ikke klar for det.

Hvis du ikke følger "Lavkarbojentene" på snap chat anbefaler jeg å følge dem.

Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 😊

Purr, purr, fra Toril og kattene


dixierose.blogg.no
KariMaritas
KariMaritas,

Ja glad for hvert kg ned😊 Jeg følger dem ja. Ha en fin kveld🌼

nouw.com/karimaritas