Musik

Kram Alva

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Personligt

Hej på er! Det har ju som gått några dagar sen jag faktiskt skrev ett inlägg här och jag kommer komma med den klyschiga "därför att...", men så får det vara den här gången. Såhär ligger det till. De senaste dagarna har det varit fullt upp och det har varit allt ifrån att flytta till att plugga. Kom hit förra torsdagen och det var inte lätt kan jag säga. Jag har någon fruktansvärd hemlängtan efter både vänner och famij, men också efter min fina pojkvän. Innan vi träffas igen kommer det ta en stund, men det är alltid bra att få sakna varandra också?

De första dagarna här i Uppsala har varit ångestladdade och jag har verkligen övertänkt det mesta, som t.ex. om jag är redo för att plugga eller om det här programmet ens är rätt för mig. Nu, när den första kursen dragit igång och allt startat på riktigt så känns det rätt. När jag sökte var det lite av en chansning, men genom att jag tyckte om biologi och kemi så hade jag ett "hum" om vad jag ville (med övertygelse från familj). Iallafall så är jag nu bosatt i Uppsala och började i måndags mina studier på Receptarieprogrammet som är en utbildning inriktad mot produktion samt användning av läkemedel. Väl färdigutbildad så kommer jag alltså jobba på ett apotek och kunna kalla mig för farmaceut som betyder läkemedelsexpert.

Idag så gick jag upp runt 6-tiden för att göra mig iordning, packa och äta frukost. Därefter var det bara att trampa iväg på cykeln mot universitetet och gå på föreläsningarna som stod på schemat. Det är alltid några varje dag, men jag menar man vinner ju på det i längden att gå på så många som möjligt? Det blir ju lite av tentaplugg eller iallafall repetition. Väl hemma så har jag skrivit på ett PM om ett visst läkemedel i drygt 3h för att sen avsluta kvällen med kortspel. Godkänd dag iallafall!

Imorgon väntas möte och 1 föreläsning kombinerat med sovmorgon, så jag tänkte väl egentligen gå till sängs för att inte vara alltför trött imorgon. Något mer inlägg denna vecka går troligtvis att förvänta sig, så vi hörs sålänge!!

God dryck går alltid hand i hand med kvällens pluggande!

Kram Alva

Likes

Comments

Instagram@kariinalvaa