Header

Restylane Skinbooster er en behandling som jeg ofte anbefaler varmt til kvinner over 35 år. Restylane skinbooster er en behandling som gjenfukter huden på dypet, og som forbedrer hudens kvalitet, og gir en naturlig glød.


Hyaluronsyre er et naturlig stoff som finnes i kroppen vår, og som har den unike egenskapen at den binder til seg vann. Fra 25 års alder går denne produksjonen av hyaluronsyre ned, og når man begynner å nærme seg 35-40 år er det mange som merker at huden blir tørrere. Etter overgangsalderen og hormonendring i kroppen, er det også mange kvinner som merker et betydelig fukttap i huden. Ønsker man en hudforbedring er det sjeldent at det holder å bruke kremer som inneholder masse fukt. Veldig mange kremer ligger kun på overflaten av huden, og trigger ikke huden til å produsere mer fukt selv.


Ved hjelp av skinbooster behandlingen som injiseres som mikrodoser under huden, kan man gi huden en langvarig gjenfukting. Behandlingen stimulerer også kollagenproduksjonen i huden, slik at man også opplever at huden blir faster og strammere.


Et typisk behandlingsprogram med Restylane skinbooster består av 3 behandlinger med 3-4 ukers mellomrom.


Anbefalte behandlingsområder:


- Ansikt


- Lepper


- Decolletage og hals


- Akne arr

Restylane skinbooster er en behandling som krever litt tålmodiget. Behandlingen jobber I huden over tid, og det er 6 måneder etter siste behandling at effekten er på sitt beste. Det er også viktig å følge opp med touch up behandlinger, og evt andre behandlinger som stimulerer huden på ulike måter.


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hals og bryst

Halsen og brystpartiet (decollatage) er områder på kroppen som er utsatt for mye soleksponering. Samtidig er huden her tynnere, slik at solskadene kommere raskere, og blir synligere. Selv om du er forsiktig i solen kan dette være et område hvor du vil oppdage solskader

Vanlige solskader på brystet.

Pigmenter

Ødlagte kapillærer

Tørrhud/pergamenthud

linjer

Løs hud


Solen/UV stråler øker dannelsen av pigment i melanocyttene, og de mest vanlige stedene og få pigmenter er ansiktet, brystet og hender som er mest eksponert, og uten beskyttelse. UV strålene bryter ned kollagenet i huden, og fører til at huden blir slappere, tørrere og tynnere. Kapillærene blir skjørere, og og blir lettere ødlagt, slik at man kan få en liten blodutredelse i huden.

Kombinasjonsbehandlinger

Veldig mange er på jakt etter en quick fix, eller tror at en behandling skal fikse et problem. Når det gjelder kosmetiske behandlinger må du som ved trening tenke langsiktig. For å oppnå det beste resultatet må du ofte kombinere flere behandlinger.

Fotonalaser

Er en fraksjonert laser hvor man jobber både med kollagenstimulering/oppstramming av huden, samtidig som man kan utføre en laserpeeling, som forbedrer pigmenteringer og ujevnheter.

Microneedling I kombinasjon med peeling

Er en svært effektiv behandling hvor microneedlingen stimulerer kollagen/hudstrukturen, og peelingen gir avflassing som forbedrer pigmenteringene.

Mesoterapi

Gir fukt og en skinbooster effekt, som gjør at huden ser sunnere og friskere ut,

Skinbooster:

Restylane gir en lanvarig fukt, oppstramming og en bedre hudkvalitet

Hudprogram

Hvor mange bruker egne kremer til hals og bryst? Har du f.eks pigmenteringer er det lurt, og kombinere med noen kremer hjemme som kan har depigmenterende effekt. Hvis du tar microneedling og peelinger blir huden tørr og sår, og du bør ha en krem som gir huden fukt og beskytter hudbarriæren


Likes

Comments

Restylane behandling i leppene er en behandling som både er elsket og hatet. Hvor mange ganger har jeg ikke hørt at man ikke vil ha "duck lips" eller se ut som en and? Det er faktisk ikke slik at alle lepper ser unaturlige ut etter en Restylane behandling. Det handler faktisk om mengden som blir injisert, og hvor hyppig man gjør etterfyll. Etter min mening er det mange overbehandlede lepper der ute. Jeg liker at leppene skal se naturlige ut, og det er ulike grunner til at man velger å gjøre en slik behandling.

Behandling av røykelinjer og leppekant

Dette er en behandling som er populær hos voksne damer. Ofte de som er mellom 40-60 år, og som merker at de begynner å få linjer rundt munnen. Med alderen endrer benstrukturen og tannstillingen seg, som medfører at leppene synker litt sammen. Det vil si at overleppen blir smalere med tiden.

De som ønsker denne behandlingen ønsker ikke en leppeforstørrelse som synes, men de ønsker først og fremst mindre rynker rundt munnen og en glattere leppe.

Leppeforstørrelse

Store lepper har alltid blitt assosiert med skjønnhet, og en av de mest vanlige kosmetiske inngrepene som blir utført er leppeforstørrelse. De fleste som ønsker en leppeforstørrelse er mellom 20-40 år. Hva som skjer før og etter en leppeforstørrelse kan du lese om her  . Det krever som regel flere behandlinger før du oppnår det resultatet som du ønsker deg. Med en leppeforstørrelse kan du få en mykere og mer definert leppe. Restylane hjelper også på tørre lepper, og er du en av de som er avhengig av lepsyl kan denne behandlingen anbefales.


Husk og alltid spørre etter ID kort når du skal få utført en kosmetisk injeksjonsbehandling

Her finner du en oversikt over autoriserte Restylanebehandlere i NorgeRett etter behandling med 1 ml Restylane kysse

Likes

Comments

En av de områdene i ansiktet som mange ønsker å behandle er nasolabiale linjer (linjer fra nese til munnen) og sure munnviker). Disse områdene går selvfølgelig an å behandle, men årsaken til at munnvikene går nedover er volumtap i ansiktet (ofte kinn og tear trough). Derfor anbefaler jeg ofte et Restylane soft lift som behandler årsaken til at man får mer fremtredende nasolabiale folder, og sure munnviker. Dette gir i mine øyne et mye flottere og et mer naturlig resultat.

Volumbehandling med Restylane

Soft lift behandlingen er en Restylane behandling, hvor man injiserer flere sprøyter i en behandling for å få et mykt løft.

Det vil si at behandleren legger vekt på å fjerne de trekkene som gjør at man kan se «trøtt og sliten ut» I en slik behandling er det vanlig å bruke 3-4 sprøyter.

Restylane blir som regel fordelt på følgende områder:

Tear trough (søkk under øynene)

Kinn

Nasolabiale folder

Lepper

Ved å behandle disse områdene vil ansiktet få et lite løft, uten at du trenger å være redd for å se overbehandlet ut.

Volumbehandling/softlift er like mye en forebyggende behandling, som en «reparerende» behandling. Trekk som søkk under øynene og volumtap i kinn, og mer markerte nasolabialefolder starter i 30 - 40 års alder. Ved 50-60 års alder blir volumtapet mer uttalt, og man trenger flere behandlinger for å oppnå samme resultat.

Ved å behandle kinn, kjevelinje, nasolabiale linjer og lepper kan jeg forbedre nedre delen i ansiktet, slik at det får et mykt løft.

Ønsker du å få vite mer om soft lift behandlingen?

Bestill en gratis og uforpliktende konsultasjon hos meg.

Likes

Comments


Soft lift behandlingen er en Restylane behandling, hvor man injiserer flere sprøyter i en behandling for å få et mykt løft.

Det vil si at behandleren legger vekt på å fjerne de trekkene som gjør at man kan se «trøtt og sliten ut» I en slik behandling er det vanlig å bruke 3-4 sprøyter.

Restylane blir som regel fordelt på følgende områder:

Tear trough (søkk under øynene)

Kinn

Nasolabiale folder

Lepper

Ved å behandle disse områdene vil ansiktet få et lite løft, uten at du trenger å være redd for å se overbehandlet ut.

Volumbehandling/softlift er like mye en forebyggende behandling, som en «reparerende» behandling. Trekk som søkk under øynene og volumtap i kinn, og mer markerte nasolabialefolder starter i 30 - 40 års alder. Ved 50-60 års alder blir volumtapet mer uttalt, og man trenger flere behandlinger for å oppnå samme resultat.

Her er det behandlet teartrough, kinn og lepper. Jeg har behandlet de ulike områdene over tid. Etter bildet er tatt rett etter en leppeforstørrelse, og det er 1 år mellom de 2 forskjellige bildene. Leppene har en tendens til å hovne opp rett etter behandlingen. Hevelsen vil gå ned iløpet av et par dager, slik at dette er ikke det endelige resultatet.

Dette er noen av de vanligste områdene som blir behandlet med Restylane i aldersgruppen 30 - 70 år.

Ønsker du å vite mer om soft lift behandlingene? 
Bestill gratis konsultasjon hos meg

Likes

Comments

Hva er glykolsyre?

Glykolsyre er en naturlig ingrediens som er et derivat fra sukkerør. Den fremstilles som regel syntetisk fra labaratorier. Glykolsyre tilhører AHA (alfahydroxysyrene), og det er 5 ulike typer AHA syrer.

1) Glykolsyre fra sukkerør

2) Lacticsyre fra melk

3) Sitronsyre fra appelsiner og sitroner

4) Eplesyre fra eple og pærer

5) Vinsyre fra druer

Glykolsyre er den vanligste syren, og den har rykte på seg til å være en av de tryggeste AHA syrene,

Fordeler med glykolsyre

Glykolsyre er en eksfoliator, som betyr at den på en trygg måte fjerner det øverste hudlaget som består av døde hudceller. Effekten er en hud som ser friskere og sunnere ut. En glykolsyre peeling er en perfekt behandling for deg som ønsker å fornye huden, samtidig som glykolsyren også kan jevne ut pigmenteringer, og ha effekt på urenheter og porer.

Glykolsyreprodukter

Produkter som inneholder glykolsyre finner du i mange ulike merker. Det kan være glykolsyre i både rens, serum, øyekrem og kremer. Når du leser ingredienslisten på et produkt bør du legge merke til hvor stor prosent glykol som produktet inneholder. Mange eksperter mener kremer/serumer med glykol under 10% ikke har så stor effekt på huden. Samtidig skal øyekrem og rens ha en mye mindre prosent med ingrediensen.

Når man bruker et hudprogram som inneholder glycolsyre, skal du alltid bruke solkrem selv om det er vinter. Du har mye større risk for å bli solbrent og få solskader ved bruk av fruktsyrer.

Salong behandling

Den glykolpeelingen som du får i salongbehandling hos meg har en helt annen styrke en den du bruker hjemme. Dette er peelinger som ligger på mellom 30-40% i styrke. Ph på peelingen avgjør også hvor sterk peelingen er. Når en så sterk konsentrasjon påføres huden ligger den som på i bare 2-3 minutter. Disse behandlingene gir en god effekt på huden, og har liten eller ingen nedetid. Når man hører ordet peel er det mange som tenker at man skal "skrelle av" flere hudlag, men da snakker vi om helt andre peelinger. Under behandlingen kan man føle at det prikker og brenner litt i huden, med dette er raskt forbigående.


Når kan du gjøre syrepeelinger?

Så lenge du ikke skal reise til sydligere strøk er vinter halvåret perfekt for peeling behandlinger. Huden føles ofte litt gusten ut på vinteren, og disse type behandlingen gitr virkelig huden en ny glød igjen.Likes

Comments

Er du en av de som har brukt de samme hudpleieproduktene i alle år? Da er du ikke alene. Du kommer langt med å rense huden morgen og kveld og i tillegg være flink til å bruke solkrem. Alikevel er huden et levende organ og i konstant forandring. Etterhvert som du blir eldre blir hudens ulike lag og funksjoner svakere. Det øverste hudlaget består blant annet av hudceller som regulerer pigmenteringsprossessen, og av lipider og døde hudceller, som gjør at huden holder på fuktigheten. I det midterste hudlaget har vi elastin og kollagen som er 2 proteiner som gir huden spenst og holder den myk.

Når vi blir eldre endres sammensetningen av lipider i det øverste hudlaget, og den for problemer med å bevare fuktigheten. Samtidig brytes elastinet og kollagenet i huden ned. Mange får problemer med pigmenter som kan være hormonelt betinget eller utløst av solskader.

20 års alder

Anbefaler jeg forebyggende hudpleieprogram med utgangspunkt i hudtype. Mange har en kombinert hudtype, og jeg anbefaler bruk av fruktsyrer, og evt salicylsyre ved mye talgproduksjon. Serum med antioksidater og solkrem gir god beskyttelse mot UV stråler.

30 års alder

Ved rundt 35 års alder går cellefornyelsen saktere. Det kan være lurt å legge til til eksfolianter i form av skrubber, masker som eksfolierer bort døde hudceller. Antioksidanter beskytter huden mot frie radikaler som bryter ned kollagenet i huden raskere. Ved pigmenteringer legger man til produkter som hemmer eller reduserer pigmenteringer.

40 - 50 års alder

Huden endrer gradvis sin struktur. På grunn av at cellefornyelsen går saktere hoper det seg opp med døde hudceller på hudoverflaten. Mange føler at de er tørre, men det er laget med de døde hudcellene som ligger på hudoverflaten som skaper denne illusjonen. Fra 35 års alder og oppover kan man legge til produkter med retinol. Dette er en ingrediens som har en anti age effekt, og som øker cellefornyelsen slik at huden får tilbake gløden.

Hudpleie produktene jobber oftest i det øverste hudlaget. For å oppnå mer spenst i huden kan du også ta behandlinger som styrker kollagenet og elastinet. For å nå disse må man jobbe med behandlinger som kommer ned i det midterste hudlaget som kjemiske peelinger, mesoterapi, microneeling og Restylane


Likes

Comments

En vanlig indikasjon som mange voksne damer ønsker å behandle er de såkalte "røykelinjene" eller "barkodelinjene"

Ved denne behandlingen er det som regel ikke leppene som står i fokus, men for at helhetsinntrykket skal bli bra velger jeg ofte å legge litt produkt i leppekanten. Linjene går som regel helt ned til leppen, og på denne måten glattes linjene ut. I tillegg legger jeg små dråper i linjene, og mikroskopiske dråper i leppene som gir fukt og et diskret volum. Restylaneprodukter som jeg ofte bruker til denne behandlingen er Restylane skinbooster vital, Restylane skinbooster light eller Restylane Fynesse.

Bildene som vises her er tatt rett etter behandlingen hvor leppene fremdeles er hoven. Denne hevelsen vil gå ned iløpet av et par dager.

Resultatet vil være naturlig med reduksjon av "røykelinjene" som så mange irriterer seg over.

Korrigering av røykelinjer med Restylane skinbooster light (bildet over).
Produktet som er brukt her er Restylane Skinbooster Vital. Denne gir litt mer fukt og volum, samtidig som resultatet blir svært naturlig.

Likes

Comments


Vurderer du hårfjerning? Ditt valg av laser kan avgjøre hvor raskt du ser resultat, og ikke minst hvor mange behandlinger som du trenger.

Hårfjerning med en Alexandritelaser er en av de mest effektive metodene som som gir en permanent hårreduksjon.

Hvordan laseren virker på hårene

Energien fra laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret og hårroten, slik at hårroten ødlegges. Alle hår har en livssyklus. En vekstfase, hvilefase og en avstøtningsfase. Lengden på denne syklusen varierer på forskjellige steder på kroppen. Kun hår i vekstfasen inneholder nok pigment i roten til å kunne fjernes med laseren. Derfor må man beregne 6 - 10 behandlinger på samme område for best mulig resultat.

Hvem kan behandles

Hårene som kan behandles med laser må være mørke, og best respons får man ved behandling av de hårene som er litt grove og vokser raskt. Eksempler på dette er ansiktshår, under armer og bikinilinje.

Huden må ikke være for brun, da laserstrålen tiltrekkes av fargepigmentet i huden og i hårsekken. Du skal unngå sol 4 uker før og 6 uker ettter behandlingen.

Du kan ikke vokse eller nappe huden de siste 4 ukene før behandlingen.

Barbering utføres dagen før behandling.

Du kan heller ikke være gravid,

Behandlingen

Selve behandlingen kan medføre litt ubehag der og da. Etter behandling vil huden kunne være litt rød med en varighet fra noen timer etter behandlingen opp til 2-3 dager

Etter behandlingen

De aller fleste grove hår forsvinner når man har gjennomgått flere behandlinger. Laserbehandlingen vil da kunne ødlegge et stort antall hårrøtter for svært lang tid, måneder eller år, og mange av dem for alltid. Mange av hårrøttene som før produserte tykke mørke hår går over til å produsere tynne lyse hår som er mindre sjenerende. Det er sålledes mulig å oppnå permanent hårreduksjon.

For å oppnå best mulig varig hårreduksjon anbefales en vedlikeholdsbehandling en gang årlig.

Høst og vinter er en perfekt tid for behandling av uønskede hår.

PRISLISTE (ikke rabattert)

Overleppe eller hake 600,-

Overleppe og hake 1000,-

Hele ansiktet 1500,-

Armhuler 1100,-

armer 1500,-

Legger 2000,-

Lår 2500,-

Legger og lår 4000,-

Bikini 1200,-

Brasiliansk 1600,-

Rygg 3000,-

Rygg og nakke 3500,-

Rygg, nakke og skuldre 4000,-

Bryst 2000,-

Mage 1500,-

Magestripe, brystvorter, hender 1000,-


Likes

Comments

Har du hørt om den nye make up trenden?

Airbrush sminke sprayes på huden med en airbrush i stedet for å bli påført med fingre, børster, svamper eller andre metoder. En airbrush er drevet av en kompressor som gir en jevn og kontrollerbar luftstrøm gjennom en slange, som kobles til en håndpistol. Airbrush sminken er populær blant make up artister som sminker kjendiser og moteikoner på den røde løperen og runways. Dessuten blir denne sminken hyppig brukt til å sminke de som er på TV, teater og til brudesminke. Nå har det også kommet systemer som er så enkle, slik at amatører som meg kan legge den perfekte sminken.

For meg er denne type sminke interessant fordi jeg daglig møter mennesker med problem hud, og som trenger en sminke som er sunn for huden, samtidig som den har en god dekkevne.

Fordeler med air brush make up

- Temptuair sminken er silikonbasert. Dette innebærer at sminker sitter på huden lenge. Den er vannfast, og sitter også godt selv om du blir varm og svett.

- Airbrush sminke er en hygenisk måte å legge sminken på. Børster og svamper inneholder ofte bakterier, som ikke er like heldig på problemhud.

- Sminken tetter ikke porer, og den irriterer ikke sensitiv hud. De som har acne og rosacea kan bruke sminken.

- Temptuair brush har en egen patentert teknologi som minimerer porer, ujevnheter, og gjør huden glatt og hydrert, samtidig som huden ser sunn og frisk ut.

- Airbrush make up gir ekstremt god dekkevne, og et naturlig resultat.


Jeg har testet TEMPTUair på meg selv, og flere av kundene mine. Alle som har fått testet er så fornøyd med resultatet.

Rød og sensitiv hud kan være vanskelig å sminke, men med dette systemet ble resultatet så naturlig og fint.

Heretter sverger ihvertfall jeg til airbrush sminke.

Likes

Comments