Hola mis amigos💛 Her er en liten update fra Buenos Aires, da jeg allerede har vært her i hele 2 uker! I dag hadde jeg min første skoledag, og så langt har jeg et veldig positivt inntrykk av Kulturstudier i Argentina. I dag hadde vi dog kun en spansk test, så i morgen begynner vi på ordentlig med vår første time i corporate social responsibility! Jeg gleder meg faktisk masse til å starte å studere igjen, da både skolen og lærerne virker helt supre. Nå har også alle studentene ankommet Buenos Aires, noe som er veldig spennende. Fram til nå har vi kun vært 6 stykker som har hengt sammen, mens nå er det godt over 50 stykker fra Kulturstudier her. Mange nye fjes og navn, men det er bare artig!

De siste to ukene har for det meste gått til å gå rundt omkring i byen, spise god mat + drikke god (og billig!) vin, en tur til badeland og avslapping. Det har vært superdigg, så nå er jeg veldig klar for å lære masse spansk, bedriftsansvar og bli kjent mange nye mennesker🌸

Slike små butikker finnes på hvert kvartal, veldig herlig!

Street art + utsikten fra takterrassen vår

No caption needed?...

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Heihei💛 Ovenfor ser dere bilder fra gårsdagens utflukt, denne gangen til en del av byen som heter Florida. BA er en veldig enkel by å komme seg rundt omkring i, da gatene danner et rettvinklet mønster med kvartaler. Dermed ender det ofte opp med at vi bare bestemmer oss for en retning å gå, også ser vi bare hvor vi ender opp. I går endte vi altså opp i Florida, en laang og koselig gågate. Jeg nyter og bare gå rundt i byen å høre folk snakke spansk rundt meg, varme temperaturer og stekende sol, fin arkitektur, street art også videre🌻 Idag er nok en fin dag her i Buenos Aires, men dog; idag skal skolepengene betales, selvstudieoppgaven skal skrives ferdig og det er Obama sin siste dag som president... Det blir definitivt en tur på bakeriet i etasjen under kjenner jeg hihi.

(Det er forresten mulig å legge igjen en kommentar ved å trykke på "kommentarer" under et innlegg, noe som alltid er superkoselig).

Likes

Comments

Hola desde Buenos Aires✨Etter ca. en måned hjemme i Norge, er jeg nok en gang ute på tur! På søndagen landet nemlig Erlend og jeg i Buenos Aires etter tre flyturer, den lengste på nesten 14 timer. Nå er vi klare for å oppleve i Sør-Amerika i hele 4 måneder, og vi skal altså studere spansk og CSR gjennom Universidad Nacional de San Martin. Ifølge snl.no er det litt over 15 millioner (!!) mennesker som bor i hele Buenos Aires, så dette blir både veldig annerledes og veldig spennende. Ut ifra det lille vi har rukket å sett av byen så langt, så virker den i alle fall suuperfin! Her er noen bilder fra gårsdagens gåtur rundt i byen💛

Bilde av Lionel Messi's statue måtte til, selv om den var nesten helt knust...

Haha jeg er litt usikker på hva som foregår i bakgrunnen her...

(Dette er båten som er et museum, mamma og pappa!)

Se så liten døra til venstre er!

Utsikt fra toppen av huset hvor vi bor.

Likes

Comments

Heii! Jeg har allerede vært hjemme i Norge i to uker, noe som er veeldig godt💛Tenkte likevel å legge ut bildene fra den siste tiden min i Asia. Jeg tilbrakte nesten to uker på øyen Koh Lanta i Thailand, før jeg reiste inn til Phuket og hadde et par dager der. Koh Lanta var, som jeg nevnte i forrige innlegg, en fantastisk fin øy med både fine strender, litt "fjell" og masse frodig skog! Dagene gikk for det meste til å sole seg og skrive eksamen, så jeg har ikke så veldig mye spennende å fortelle om. Det kuleste som skjedde var nok at jeg så en krokodille på veien mens jeg var ute å gikk en dag.

Julie på hotellområdet vårt, med sjøen rett fram og et basseng til høyre der.

Peep personen som ligger i vannkanten

Jeg ble superglad i vårruller i løpet av mine tre måneder i Asia hihi.

Her hadde Julie og jeg leid oss en scooter og vi kjørte rundt hele øyen💛

Den siste uken reiste jeg alene, og sjekket inn på hotellet her😍

Likes

Comments

Aah, endelig er vi i Thailand💛Det første Julie sa når vi landet var "husk å ikke snakk stygt på norsk nå, det er nordmenn og svensker i Thailand!". Etter en veldig slitsom dag med reising til Phuket på søndagen, kom vi hvertfall endelig trygt fram til en øy som heter Koh Lanta på mandagen, som virkelig er et lite paradis. Vi tok to ferjer for å komme hit, til sammen 5 fine timer på Thailands hav hihi. Øyen er av perfekt størrelse, den er liten og privat, men samtidig er den stor nok til at det er en del restauranter også videre. Vi bor i noe de kaller en bungalow, men det er vell mer som en liten landsby med masse hotellrom, istedenfor et stort hotell. Bungalowene er også rett på stranden hihi. Vi koser oss for å si det sånn! Den neste uken skal gå til å skrive eksamen, som er den siste av 3. Får håpe vi får solt oss litt mellom skriveøktene også hehe. WOW, om 10 dager er jeg hjemme!

Ferjetur slash paradis hehe

Koser meg (og holder meg godt fast haha..)

Julie og tuktuk-taxi wii

Malaysia og Thailand har uten tvil de fineste solnedgangene jeg har sett!

Svømme og leke litt med GoProen

Likes

Comments

Heihei! Etter noen fiine og artige dager i Kuala Lumpur reiste vi videre til en øy i Malaysia som heter Penang. Vi bodde på to forskjellige hoteller (ett var egentlig et hostel, men det var så fint at jeg regner det som hotell). Begge hotellene var vell og merke rett ved stranden hihi. Det ble en lat uke med mye mat og avslapping, noe som var veldig digg💛 Høydepunktet var nok da vi en dag bestemte vi oss for å ta en liten båt ut til en annen strand på øyen, da det var utrolig herlig å kjøre båt i finværet!

Utsikten fra bassengområdet på det første hotellet vi bodde på.

Og her er utsikten fra balkongen vår. Det var uten tvil veldig koselig å sitte der å se på solnedgangen mens vi hørte på musikk.

Så flyttet vi til et annet område på Penang, og dette bildet er tatt fra stranden rett over gaten fra der vi bodde.

Hahah legg merke til Julie sin McDonalds pose! Etter 10 uker i Vietnam er slike vestlige ting blitt luksus for oss, så det har nok blitt litt for mange turer på fast food plasser den siste uken haha...

Monkey Beach, øyen vi tok båt ut til.

Her er vi på Hard Rock Cafe, noe vi fant ut at var alt for dyrt for vårt studentbudsjett haha...

Siste kvelden i Penang og siste kvelden til Julie i Asia :(

Etter litt over en uke i Malaysia dro Julie og jeg videre til Thailand på søndagen, mens "den andre Julie" dro hjem til Norge igjen. Det var trist, men vi har bestemt at de skal komme på besøk til Trondheim i januar, så vi får forhåpentligvis se hverandre igjen veldig snart!

Likes

Comments

Hehe jeg fant noen flere bilder fra Kuala Lumpur som vi tok med GoProen, så legger ut de også💛Det går som dere ser for det meste i selfies.

Selfie inne på Central Market er viktig!

Julie får hennatattoo!

Selfie med hun som laget hennatatoveringen haha💛

Her har vi kjøpt noe helt random malaysisk snacks på gaten, nettopp tatt tattoo + at Julie og Julie har begge kjøpt seg og pyntet seg med blomster

Inne på nasjonalmoskeen, som var veeldig fin

Julie og gravene til de gamle statsministerene

Likes

Comments

Kuala Lumpur var faaantastisk! Vi elsket byen fra det sekundet vi landet. Vi var rett og slett i lykkerus. Byen i seg selv var riktignok herlig, men lykken kom nok også litt av kontrasten til det livet vi levd de tre siste månedene i Vietnam. Kuala Lumpur var veldig moderne, men samtidig var det mye natur og parker rundt omkring, noe jeg absolutt elsket. Folk snakket engelsk (herreguud hvor godt det var å kunne snakke med folk rundt seg igjen), de var hyggelige og det var god mat overalt hvor vi gikk! Vi gjorde mye forskjellig, blant annet turistattraksjoner som Petrona Towers, KLCC Park, China Town, Little India og Central Market. Vi fikk også shoppet litt igjen, både på store, vestlige shoppingsentre og små, søte asiatiske markeder.

Vi fikk siiinnsykt mye oppmerksomhet der though; folk som stirret, tok snikbilder, mange som spurte om å få ta bilder av oss, ropte at de elsket oss, spurte hvor vi var fra også videre. Føltes rart, men det gjorde det også veldig lett å komme i snakk med folk. Vi hadde noen fantastiske dager der, og alle tre ville tilbake en gang (utveksling??). Jeg tok ikke såå mange bilder, men har flere videoer jeg kan vise når jeg kommer hjem💛

Besøk på nasjonalmoskeen med våre fine hennatattooer. Malaysia er jo et muslimsk land, så det er veldig mange folk (hehe damer) med burkaer også videre her, noe som er litt spesielt å få se så nært!

Petrona Twin Towers!

Nå befinner vi oss på en øy i Malaysia som heter Penang, og er klare for soling kombinert med med eksamensskriving!

Likes

Comments

Heia! På torsdagen hadde jeg min siste dag i Vietnam, før jeg reiste til Malaysia i går. Siste dagen i Hoi An var fantastisk fin! Noen av oss leverte gruppeeksamenen på onsdageskvelden, og da hadde vi torsdagen friiii💛Katarina og jeg bestemte oss for å utnytte siste dagen ved å utforske Hoi An, noe som passet perfekt da solen endelig kom fram igjen. Begge leide en elsykkel hver, så bare syklet vi rundt til plasser vi ikke hadde sett før. Vi endte blant annet opp med å ta en "kokosnøttbåt" nedover elven, noe som var helt fantastisk idyllisk. Vi spiste vietnamesisk mat, og vi tok massasje før vi dro på Balance for å ha hadefest. Vi hadde en fantastisk artig kveld med dansing og karaoke!

Katarina, Julie og Julie💛Vi ble en liten jentegjeng her nede, og det er Julie og Julie jeg reiser sammen med nå.

Og dette er resten av de jeg hang mest med, faaaantastisk artig gruppe med folk hahah

Lauritz og André💛

Hahahah måtte ha med dette bildet også! Her er meg og noen av de som jobbet på en av barene i Hoi An, som jeg ble gode venner med i løpet av 10 uker.

Takk for meg Vietnam! Jeg har hatt 10 fantastiske uker, men nå er jeg klar for nye eventyr!

Likes

Comments

Etter 10 uker i Vietnam så har jeg kun 2 dager igjen her!! Hvor surrealistisk er ikke det? Tiden har gått så utrolig fort, samtidig som det føles som om at jeg har vært her veldig, veldig lenge. På fredagen går turen videre til Kuala Lumpur og herregud som jeg gleder meg. Jeg og to venninner fra studiet skal tilbringe noen dager der, før vi skal øyhoppe litt oppover Malaysia og Thailand. Vi avslutter i Phuket den 3. desember også kommer jeg ❤hjem❤. Deretter får jeg nesten 2 måneder hjemme i Norge, med familie, venner og kjæresten, noe jeg gleder meg uuufattelig mye til. Det føles faktisk ekstremt godt å reise når man vet man har så mye å komme hjem til. Jeg gleder meg til norsk jul og vinter, og fine dager med de jeg er gladest i hihi.. Rundt slutten av januar skal jeg dog ut på reisefot igjen; 4 måneder i Buenos Aires! Denne gangen tar jeg med meg kjæresten, noe som blir sykt kos og artig. Til sommeren er planen derimot å få se Norge. Jeg skal blant annet reise nordover med Hurtigruten med min kjære bestemor. Jeg har så mye å se fram til!

To tilfeldige bilder fra de siste ukene. I det siste har det vært lite tid på stranden, både på grunn av intens eksamensjobbing + dårlig vær...

Gamlebyen i Hoi An

Fritert rispannekake, nam nam

  • Vietnam

Likes

Comments