Halloj!

Vaknade klockan 06.30 idag av att Kenny ringde mig, skulle egentligen vakna klockan 05.50 men nääh. Så jag fick sminka mig m.m jävligt snabbt. Sedan kom Kenny och hans pappa (07.05) , Kenny körde oss till Vänersborg och vi hämtade upp Marre.
Sitter på tåget nu mot Götlaborg, med Kenny och Marre. Vi ska till Liseberg, och sen senare ska vi kolla på "Lotta på Liseberg".

JAG ÄR SÅ TAGGAD JUST NU!

Eller jag är så trött men jag är så taggad! Woooohooooo!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åh herre kaktus!

Imorse kände jag att jag ville ta en långpromenad genom stan, så det gjorde jag. Gick runt vid kanalen, stan och sånt. Det blev en 3 timmars promenad, åh herre säger jag bara! När jag gick ut så var det kallt och det blåste så jag tog på mig en luvtröja. Men sen vände det och det blev så varmt! Jag ville inte gå runt i endast en sport bh på överkroppen så jag fick kämpa.. Och jag överlevde, typ. På vägen hem spöregnade det, fy vad skönt det vart! Maten var även klar när man väl var hemma, bra bra. Nu har jag duschat och ätit, jag kollar på tv och kollar tågtider mot Göteborg. Lotta på Liseberg imorgon, Hasse Andersson is my bae!

xoxo~ Karro

Likes

Comments

Godmorgon! 

Igår var en dålig men även en bra dag, det dåliga var att jag fick reda på att min pojkvän har känslor för en annan tjej! Eller mitt ex då, jag blev så arg och så ledsen. Men sånt händer ju, sånt är livet, man får bara acceptera det. Nu är allt hat över, blandade känslor helt enkelt. Jag mår faktiskt helt okej, jag älskade ju honom eller det gör jag ju fortfarande men ibland är man så dum och faller så hårt och fort! Vi är iallafall vänner fortfarande, det är jag jävligt glad över, han är ju en helt underbar kille. Nästan för underbar ibland. Men nu kan jag och min bästis leta efter någon kille tillsammans, jajamensan. Det är sånt vi gör, haha. Om du, den underbara killen läser detta så ska du veta att du får faktiskt köpa nya näsdukar till mig! Tack😊. Jag var även på stan igår med min fina kompis Edona och hennes syster, vi åt thai mat tillsammans, och sedan gick vi runt. Jag och Edona satte oss vid kanalen och fikade, det slutade med
att hon tappade sin muffins på marken. Sedan gick jag hem och åt ännu mer, det blev grillat kött, det är ju gött. Senare så frågade min kompis Kenny om jag ville gå ut och promenera, ofcourse! Vi gick till stan och pratade om allt som har hänt! Han är en trevlig typ! Nu ligger jag fortfarande i sängen och ska nog gå upp snart, jag är så hungrig just nu. 

xoxo~ Karro

Likes

Comments

Hej!

Jag är en tjej, det är ganska självklart faktiskt. Född den 20 juni 2002, så jag är 13! Döpt till namnet Karolina, but you can call me Karro. Bor i Västra Götaland, med min padre och min brorsa. För att min mamma gick bort för 4 år sen, fuck cancer! Jag är en svenne-finne men jag kan inte så mycket finska , jag är så duktig , tack! Går i 8an men jag skulle gå i 7an, men jag är ju så duktig så jag fick hoppa över en klass *slänger med håret*. Älskar att sjunga, dansa, vara med vänner och mycket mer! Jag kommer att  skriva om allt möjligt här! So stay tuned! 

Likes

Comments