UKAS OPPTUR

Ukas opptur må være at det eeendelig ble tur til Jul i Vinterland på meg!

UKAS NEDTUR

Ukas nedtur må være bota jeg fikk for ??null grunn??. Har serr ikke peiling, men har ringt og snakket med parkeringsselskapet, så det ser ut til å ordne seg..

UKAS MAT

Ukas mat er uten tvil spicy biff-suppe fra Rice Bowl!

UKAS FILM ELLER SERIE

ELF! Jeg og Amund så den i går kveld, den er så søt og fin og morsom.

UKAS IRRITASJONSMOMENT

At vi fikk med 5/6 bein til sofaen og currently har en plastboks som reservebein..

UKAS TANKE

Denne uka kan jeg ikke skryte på meg å ha tenkt på noe som helst............

UKAS KLABB

Kan ikke huske å ha klabba noe særlig den uka her, har oppført meg pent 

DETTE GLEDER JEG MEG TIL

Julaften! Og romjula. Bare være med familien, og treffe venner❤️

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hallo alle sammen, og god søndag! Nå er jeg akkurat ferdig på jobb, og jeg og Amund skal sette oss ned på sofaen med medisterkaker og en julefilm. Det blir koselig! Faktisk første kvelden vi slapper av sammen i den nye leiligheten❤️

Gårsdagen var superkoselig, startet dagen med pynting av pepperkakehus hos mormor sammen med storebroren min og Amund. Deretter ble det steking av medisterkaker med pappa, etterfulgt av litt mat og polarekspressen med familien. Avsluttet kvelden med venner jeg ikke hadde sett på lenge, det var veldig gøy!

Ukas innlegg blir forresten forskjøvet en dag, så det kommer i morgen i stedet. Håper alle får en fin kveld!

Likes

Comments

Hallo alle sammen! I dag har julestemningen virkelig sneket seg på hos meg, med pynting av pepperkakehus, og steking av medisterkaker med pappa. Nå blir det straks polarekspressen med familien før jeg reiser bort med noen venner som er hjemme på juleferie. Denne dagen har vært utelukkende god! Håper dere har en fin dag, jeg vet hvertfall at kvelden min blir fin❤️

Likes

Comments

Hallo alle sammen! Nå er jeg endelig nesten tilbake her på bloggen, etter en ikke-planlagt pause. Riktignok en veldig kort en da, men ble litt mer arbeid og stress med flyttingen enn jeg hadde trodd. Vlogen jeg hadde tenkt blir sannsynligvis svært kjedelig. Flyttingen ble unnagjort ganske raskt, og vi fikk så mye hjelp at det passet seg ikke at jeg sto med kameraet mens andre jobbet.. dessverre, hehe ;) Apartment-tour blir det da, så det er noe å glede seg til likevel! I tillegg til ukas snapvideoer, om det fortsatt er interessant? Blir jo mest videoer av min kjære Amund, men det er han jeg tilbringer mest tid med og vi har det artig sammen.

I går var det en liten pause fra flytting, og den ble tilbragt i Oslo med mormor, offa og en av storebrødrene mine. Vi ruslet rundt i Jul i Vinterland en stund, kikket i noen butikker og spiste en deilig middag på Rice Bowl. Rice Bowl anbefales på det sterkeste om du er i Oslo og er glad i ordentlig god, hjemmelaget asiatisk mat. Dagen var kjempekoselig, og jeg tok mange bilder jeg tenkte jeg kunne dele.

Gårsdagens outfit! Liiitt kaldt, men følte meg hvertfall fin da, om det er lov å si.

Meg og storebroren min og verdens beste mormor og offa❤️ Tror nesten ikke det går an å være så heldig med familien sin som jeg er!

Se så fint!! Elsker julepynt og elsker julemarked. Jul må være noe av det beste jeg vet, uten tvil❤️

Vanskelig å få tatt et godt nok bilde av den suppa her, men seriøst den er så digg!! Bestiller den hver eneste gang, og varm suppe var absolutt ikke feil i den kulda. Spicy er den også, digggg

Likes

Comments

UKAS OPPTUR

Seff å flytte! Vi overtok nøklene i går, og vi er godt i gang. Dette blir så bra, og jeg gleder meg massssse til å ta dere med på innredning og slikt!

UKAS NEDTUR

Å flytte ut.. Haha, det er kjett arbeid:( Totally worth it tho. I tillegg STJAL noen bestikket vårt mens vi drev og flytta??? Frekt og kjipt gjort..

UKAS MAT

Fylte pitabrød var vel denne ukens høydepunkt. Gått mye i lettvin mat, ettersom vi har pakket ned cirka hele kjøkkenet og har hatt andre ting å prioritere. Ellers skal vi ut og spise med mamma, pappa og broren min nå straks, og det blir garantert digg!

UKAS FILM ELLER SERIE

Aber Bergen! Så ferdig hele serien på to dager. Overraskende bra til å være norsk. Sendes på Viaplay, kan anbefales!

UKAS IRRITASJONSMOMENT

At vi mistet ALT av bestikk, sakser kniver osv.. OG at sofaen jeg opprinnelig ønsket meg ikke ser ut til å passe i leiligheten, bummer.

UKAS TANKE

Hvor snille venner og familie jeg har, som har bidratt med flyttingen!! Shoutout❤️❤️

DETTE GLEDER JEG MEG TIL

Jeg og Amund skal hente verdens skjønneste lille valp i slutten av Januar, wii! Det gleder vi oss selvfølgelig masse til. Gleder meg til å vise bilder etterhvert også, lille nurket vårt. Ellers skjer det noe morsomt denne uken her, som jeg gleder meg til å dele med dere!!

UKAS KLABB

Yes, enda en ny kategori! Denne er inspirert av både annais og ericakvam, som er to av de morsomste bloggerne jeg vet om. De har begge en lignende kategori, og for min del handler denne om sånne er.det.mulig. type ting. Ting jeg selv eller andre gjør, som får meg til å ville rulle rundt og dø:) Synes selv det er morsomt å lese, så da håper jeg dere synes det samme.

Denne ukas klabb går til.. tja meg selv? Meg selv som satt på en kjele med vann for så å gå og legge meg. Resulterte seff i null toddy, svidd kjele og en liiitt oppgitt pappa..

AKKURAT

Akkurat nå flyr jeg rundt og pakker ut, rydder og ordner. Skal straks en tur ut og ordne litt nips som ny dyne osv, søndagsåpne butikker er gull i tilfeller som dette!

Grei oppsummering av denne uka, lite sosialt og moro, mest jobb og pes (og litt Gossekos da)

Likes

Comments

God morgen, alle sammen! Nå har jeg mast om denne dagen i det som føles som en evighet, og endelig er den her. Vi flytter! Dette blir så gøy, og jeg tenkte å lage flytte-vlog. Da får dere sjansen til å se leiligheten før vi begynner innredning og dekorering, det kan jo være interessant. Tenkte også å ha en apartment-tour når vi er ferdig. Resten av dagen blir det nok stille her inne, men i morgen kommer det noen innlegg som planlagt. Håper alle får en fin dag❤️

Meg som later som om jeg ikke får med meg at Amund tar njuuudelige bilder av meg

Likes

Comments

Hallo alle sammen! Nå er det helg, og andre helga i advent allerede. Noe av det koseligste med adventstiden er jo å bygge opp julestemningen til julaften og romjula (synes jeg). Hva er vel bedre da enn å slappe av med noe godt og en julefilm? Disse fem filmene under her er mine topp fem valg i jula, og gir meg alltid julestemning!

Hjelp, det er juleferie!

Denne filmen er en av de eneste komediene jeg går med på å se, kun fordi den gir meg så utrolig mye julestemning. Jeg elsker å sitte hjemme i jula i pysjen sammen med familien og se julefilmer. Denne er blant de filmene vi alltid har sett, og det er like gøy hver gang!

Love Actually

Denne er egentlig litt morsom, for denne sendes som regel ganske sent på julaften. Hvert år etter mat, kaker og gaver bruker flertallet i familien å skifte ut av finstasen og inn i årets nye julepysj. Deretter setter vi oss ned og prøver å finne noe å se på. Julaften er en av de dagene i året der det finnes minst å se på, spør du meg. Derfor ender vi hvert år opp med å sette på denne, ''fordi det ikke er noe annet''. Det har nesten blitt en tradisjon at vi leter etter noe annet først, men likevel alltid ender opp med denne. Den er egentlig litt trist, men den gir hvertfall julestemning!

Alene Hjemme

Hvis du ikke ser Alene Hjemme-filmene i jula går du faktisk glipp av noe. De fleste vet vel hva disse filmene dreier seg om. Disse garanterer julestemning hos meg i hvert fall, julepynta New York er uslåelig!

Elf

Denne er så søt! Jeg elsker denne filmen, og blir like rørt hver gang. Denne er faktisk et must å se for min del, og jeg får som regel vilja mi når denne sendes og vi skal velge film.

Harry Potter

Ingenting koseligere enn Harry Potter i jula. Harry Potter er jo fav året rundt, men i jula MÅ de sees alle sammen! Hele familien her er heldigvis glade i disse filmene, så jeg slipper å sloss for å få se de. Elsker julepyntingen i spisehallen, og elsker snøen og de strikkede genserne.

I tillegg til disse jeg også se Tre nøtter til Askepott, Reisen til Julestjernen og Donald Duck og vennene. Disse har jeg sett helt fra jeg var liten, og julen blir virkelig ikke det samme uten! Håper alle får en fin kveld❤

Hvilke filmer liker du best, og hva du få med deg i julen?

Likes

Comments

God morgen! Det har kommet inn mange spørsmål til Q&A, men dere kan enda stille fler HER. Det blir video, bare jeg kommer meg bittelitt på plass i ny leilighet. 

Nå er jeg hjemme hos mamma og pappa igjen. Jeg jobber vakter på sykehjemmet her jeg bodde før, og for å slippe å pendle får jeg sove hos mamma og pappa. Da får jeg jo selvfølgelig se Gosse igjen også, så det er bare koselig❤️ I går kveld ble det litt serie på senga med litt diggz, føltes omtrent akkurat som når jeg bodde hjemme! Selvfølgelig med Gosse ved min side. Nå skal jeg nyte en god frokost, og formiddagen, før jeg drar på senvakt. Håper alle får en fin dag!

Likes

Comments

Hallo alle sammen! Nå tenkte jeg det var på tide å ha en aldri så liten Q&A. Da får dere sjansen til å bli bedre kjent med meg, og få svar på ting dere kanskje lurer på. Det er mye mulig at jeg bestemmer meg for å svare på video, dersom det kommer inn "nok" spørsmål. Kjør på, dette blir spennende!

Likes

Comments

Hallo alle sammen! I går solgte vi sofaen vår, så når det da var tid for serie og kos i kveld, ble vi pent nødt til å sitte på gulvet. Litt ubehagelig for stussen, men litt koselig også da, hehe❤️ Vi har snikstartet litt på helgen med litt digg, og sett på Greys Anatomy. Vi har også fått gjort unna nesten alt av pakking. Praktisk, siden det er en del jobbing og avtaler på agendaen frem til vi flytter! Håper alle får en fin kveld.

Likes

Comments